måndag 10 december 2012

Per T Ohlsson är exakt lika mycket ute och cyklar som andra "SD-experter".




PerT Ohlsson skriver idag om hatet som gror.
Och av hela Per T´s förutsägbara rappakalja är detta om hatet som gror det enda som är sant - och intressant.
För i de verklighetsfrånvända mainstreammedias mjukt inbäddade värld är det hos SD och dess anhängare som hatet gror.
Men.
Vem är det som hatar?
Vem är det som inte vill ta i folk med tång, som inte kan vara i samma rum, som mobbar, ignorerar, fryser ut och särbehandlar, som målar nidbilder av och fördummar, som hotar och våldför sig på partisympatisörer, kastar sten på och förföljer åsiktsmotståndare?


Per T beklagar att det " numera finns en hård främlingsfientlig opinionskärna som har vuxit över riksdagsspärren vid 4 procent."
Per T beklagar också att alla vi som reflexmässigt censureras har en fristad i nätet, han anser att just våra inlägg och vår information är snedvriden, och att vi här inte träffar på andras åsikter. Mycket obegåvat. De åsikter som Per T´s dominerar ju konstant hela Sveriges mediasamhälle maximalt.

Detta visar att antidemokraten Per T har mer gemensamt med Egyptens Mursi än utseendet.
Man kan inte beklaga att upp mot en miljon väljare har fått säga sitt med hjälp av demokratiska val.

Däremot kan man beklaga att en gammal journalisträv som Per T, inte har vett nog att ta in att Sd-väljare av idag inte på något vis är korkade, elaka, obildade, medelålders, vita, lågutbildade, järnrörsförsedda, rasistiska och främlingsfientliga.
Vi är vanliga människor som i Per T´s Sverige inte har rätt att synas, höras eller välja vad vi vill.








Petterssons

3 kommentarer:

  1. Nathan Shachar skriver i DN om hur pressen är förälskad i sina egna berättelser.
    Citat: ”Om SD varit tio gånger mer supiga och bråkiga än de är, om marken öppnades under dem och de aldrig mer hördes av, så skulle Sverige vara lika dåligt på att inlemma sina invandrare. Hur kan ett land som är så bra på så mycket vara så dåligt på något så viktigt? Det finns bara en förklaring: att det inte försöker.
    Låt mig avslöja något intressant: Också inom partiet V, som målar invandringen i rosenskimmer, är man mycket oroade. Det är inte svårt att gissa varför. Om välfärdssystemet spricker så kommer deras väljare att drabbas svårare än M-väljarna. Om det nu är så, hur länge bör V ge SD monopol på frågan?
    En expert – anonym förstås! – säger att det finns en väg: att satsa enorma resurser på utbildning i invandrargetton. Annars permanentar vi en ny underklass, med etniska och religiösa markörer, och skapar en jäsningskultur för rasism och våld. Titanic, sade någon. Det stämmer inte. Vi har ännu inte stött på isberget. Dessvärre ser det ut som om vi surrat fast rodret.”

    http://www.dn.se/nyheter/nathan-shachar-foralskad-i-sina-egna-berattelser

    SvaraRadera
  2. Var med för ett tag sedan på ett "värdegrundsarbete" där (utanför kontext) samtalen kom in på den ohämmade invandringen. Jag kan bara säga att sjuenigheten går emot sitt livs överraskning (tvåfaltM juni och september) 2014 om de inte lägger om kursen. Pronto. Bara för att vara tydlig och möta insinuerandet i grind så har mina kollegor genuin utbildning, enastående kompetens och viktiga och kvalificerade arbetsuppgifter.

    SvaraRadera
  3. Kommentarerna talar för sig själva. Tack!

    SvaraRadera