torsdag 27 december 2012

Hur ända in i......

....bar dom sig åt???Björn och jag kämpade i 45 minuter med två hundar, två ulliga tomtemössor, en kamera och massor med hundgodis. Det slutade med att hundarna jagade upp sig till max och Björn och jag låg i en svettig hög på golvet. Nästa år blir det silvertape, gummsnoddar och hårda tag

2 kommentarer:

  1. Barn och hundar. Inte lätt att fota. Barnen kan kanske hjälpa till. Ibland kan ungar få hundar till vad som helst. Drar mej till minnes en labrador vi hade som besökande ungar klädde ut med ett par kalsonger de hittat. Fint påträdda på hundens bakdel. Och en glad hund mitt i flocken med en glatt och våldsamt viftande svans stickandes ut genom gylföppningen. Tyvärr ingen kamera till hands.
    Nästa års fotosession... en Dog Whisperer! Eller en lugnade spruta... åt alla! Kanske fungerar även en rejäl dos lagom stark glögg åt de tvåbenta. Se upp med skärpan bara.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Det var en syn, Skogis, och jag delar upplevelsen, Björns 4-åriga barnbarn får Zäta att ligga i en dockvagn och spela bäbis. Bra tips! Nästa år får vi dra nytta av bonusbarnbarnets oanade talanger vid julfotot.

    SvaraRadera