torsdag 13 december 2012

Hamiltons SVT-luciatåg en lågoddsare.


Vi var många  som satte oss till rätta med en lussebulle, en rykande god kopp kaffe, och alla advensstakarna tända imorse, när det svenska luciafirandet från Uppsala Domkyrka skulle värma själen med vacker musik .Och alla vi som hade slagit vad om att Hamilton skulle ta i så hon kräktes med inkvoterad lucia, den svartaste av alla, blev inte förvånade. 

Men när hon toppade med en jeansklädd rappare på invandrarsvenska mitt i denna högtidlighet så måste jag ge henne cred.Där fick hon mig! Inte i den vildaste krejsyfantasin hade jag haft så mycket jävelskap i mig, att jag skulle kunna komma på denna fullkomligt malplacé skymf till det hatade ursprungsfolket.

Nu går det nog för Hamilton.

5 kommentarer:

  1. Solen var tydligen ovanligt stark i år i Syrakusa?

    SvaraRadera
  2. Och Staffan Stolledräng......

    SvaraRadera
  3. I kväll ringde mig en av mina vänner från Berlin,och berättade att hon sett vår svenska Lucia med tärnor i sin hemstad.Hon undrade också om Luciadagen var en helgdag i Sverige.Fick förklara hur denna vår uråldriga tradition nu trampas på och provoceras mot.Allt p.g.a. av"nya korrekta mångkulturen"..Tråkigt att behöva berätta om en sådan nedmontering av vår kultur !!

    SvaraRadera
  4. För er som vill säga er hjärtans mening till Sveriges STATS-TV om deras "Luciafirande",är adressen följande:
    ts@svt.se
    Skygga inte att framföra er kritik !!

    SvaraRadera
  5. Det här var nog droppen som kom bägaren att rinna över för många. En svart lucia och en invandrad rappare. Att förnedra våra gamla traditioner på det här sättet är verkligen rasistiskt i ordets rätta bemärkelse.

    SvaraRadera