söndag 2 december 2012

"Flyktingar"hostar upp 150 000 för ett skitjobb.Slutar när dom fått stanna.


-Det är inte korrekt att beskriva Sverige som ett land med massarbetslöshet. Om vi tittar på dom som är mitt i livet och betalar jävligt bra under bordet, har vi mycket låg arbetslöshet.



aftonbladet norrbottenskuriren gd aftonbladet Fria tider

6 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
    Svar
    1. "När personer inom McDonalds vill tjäna svarta pengar genom att plocka hit invandrare kan det knappast vara regeringens fel."

      Nej, det stämmer, det är formellt riksdagens fel som godkände regeringens proposition. Med en arbetslöshet som raskt närmar sig 400 000 finns ingen anledning att McDonalds överhuvudtaget skulle komma ifråga för arbetskraftsinvandring. Men det är klart att McDonalds behöver ersätta alla hjärnkirurger och rymdforskare som vandrat vidare till andra arbeten. (OBS! ironi)

      Det största problemet vi har är att det är så många som vill tjäna pengar på att plocka hit invandrare. Det är som att pinka i byxorna, det värmer för stunden men när sedan välfärdssystem kollapsar på grund av att de tärande blir fler än de närande så kommer du, kära "Anonym", att ångra att du röstade som du röstade och förlöjligade alla oss som varnade för det.

      Radera
    2. TROLL! Gå hem till grottan.

      Radera
  2. Visst har Sverigedemokraterna rätt i att flyktingar hjälpes bäst i närheten av det land ,de flytt för sina liv ifrån.
    I Syrien pågår ett grymt inbördeskrig.
    400.000 syrianer har tagit sig över gränsen till Turkiet och bor där i flyktingläger som lämnar mycket övrigt att önska.
    Den svåra oförväntade vinterkylan tar hårt på deras krafter och barnen fryser i papplådorna till hus som byggts upp.Om världen ställde upp med att hjälpa dessa 400.000 personer med att gemensamt skänka 1.5 miljarder,så skulle förutsättningarna för detta folks överlevnad,förbättras drastiskt.
    Pengarna finn onekligen eftersom lilla Sverige under 32,an och hans oheliga allians avsatt 5 miljarder!!!för att lindra ensamkommande ,3500 ca skäggbarns lidande här i Sverige ,för nästa år.5 MILJARDER,Sug på det,en stund.
    Det beslutet tog man samma vecka som man drog in talböcker som gladde synskadade människor,eftersom dessa kostade 12 miljoner per år.Ja Ni läser rätt.Ställ 12 miljoner mot 5 miljarder,eller mot i,5 miljarder för hjälp till 400.000 lidande frysande!!!
    Sannerligen är det skillnad på folk och folk.
    Olika falla verkligen ödets lotter. Katinka Glahd.

    SvaraRadera
  3. Katinka, fick vansinneutbrott på en MPkvinna på nyheterna, som behagade snacka om vikten av att känna solidaritet. I hennes värld existerar bara solidaritet per automatik med människor av annan hudfärg.
    Sverige världens mest raserade land.

    SvaraRadera
  4. Tack för din fina blogg Carina-Fina. Min åsikt är att man hjälper fler människor i deras hemländer med att hjälpa dem bygga upp den egna välfärden. Sverige kan inte vara socialbyrå för hela världen. Reinfeldts uttalande är kränkande mot hela svenska folket och Mona Sahlin hjäpte även till att tala om vad värdelös svensken är.

    SvaraRadera