måndag 10 december 2012

Dom där invandringskramarna, är deras hjärnor och hjärtan gjorda av sten?



Det kommer fler asylsökande nu än på 20 år, och Migrationsverket har hittills i år betalat närmare 220 miljoner kronor för tillfälliga boenden för asylsökande runt om i landet.13 av de 29 boendena som granskats hade brister.


– Cold, cold, säger en av de asylsökande.
– Äckligaste, äckligaste toaletten.
– Det är knivslagsmål. Jag är rädd, säger Nadjib som bor på ett boende på Öland.

Maten hänger utanför fönstren, det finns inga kylskåp. Mamma Luiza är oroad för barnen, de far illa av att bo så här och ibland får hon inte kontakt med dem säger hon.
– Stress och de är mycket sjuka. Min familj har mycket problem av att sitta här på campingen, säger Luiza Shaudinovna Bazurkaeva.



Och de svenska själgodhetstyrannerna jublar: - Kom flera, kom hit allihopa, alla 150 miljoner svältande barn i världen, alla miljoners miljoners krigsskadade och fattiga, eller rika regimtrogna flyktingar som kan köpa sig in till ett jobb och lyxigare boende, alla är alltid välkomna. Ty här i Sverige styr enfalden under den politiskt korrekta Godhetens fana.







2 kommentarer:

  1. "Imam visar toalettbåsen som 20 personer delar på." (sverigesradio.se)

    Fyra bås, kakel på väggarna, klinkers på golvet, moderna toalettstolar med lock och brinka, låsbara dörrar... Med andra ord bättre standard än vad jag och 23 andra delade på under lumpen.

    VAD I HELVETE KLAGAR DE ÖVER?

    SvaraRadera
  2. Man skulle kunna tänka sig att de har varit med om "äckligare" toaletter i sina liv. Och att det är cold här, borde kanske nån på deras resebyrå ha berättat för dem.

    SvaraRadera