lördag 3 november 2012

Vill du inte ha din bäbis?


Om du inte är nöjd med din tillpippade avkomma,då är det bara att lämna den i en baby-box.Det är organisationen "Cradle of Hope"(?!!)som redan finns i flera europeiska och icke-europeiska länder, och nu ställt ut Rysslands tionde avstjälpningslåda.


Sedan år 2000 har 400 spädbarn lämnats såhär.Inne i boxen sitter en nalle och ett brev till föräldrarna. Om dom nu är läskunniga.

Organisationen vill belysa svårigheter för utsatta mödrar genom att rädda deras barn, utan att kvinnorna bestraffas enligt lagen.

FNs kommité för barns rättigheter dundrar naturligtvis.

Och jag säger :-Fine.Så länge det finns en låda barnen kan lämna tillbaka sina föräldrar i.

4 kommentarer:

  1. Carina:
    I Tysklands storstäder finns "babyklapper", sedan många år tillbaka.
    Faktum är att många barn,på detta vis har räddats från att bli mördade.De som i första hand lämnar sina avkommor,är socialt den tredje gruppen.
    Trots denna inrättning förekommer tyvärr i stort varje vecka hemska saker.Möjligen är orsaken,att man inte premieras utanför landet Absurdistan,för ren avelsverksamhet !!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker man hugger av snopparna på idioter istället.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det kan jag instämma i...Men ofta är det ensamma kvinnor som tycks bli överraskade av,att det hela lett till graviditet !!
      Senaste hemska dådet jag hörde om i TV,var en kvinna i Berlin.Efter att ha fött hemma i lägenheten,kastade ut barnet genom fönstret från tredje våningen...Men veckan före var ett annat fall,där man helt sonika kastade ut det nyfödda barnet från ett förbi passerande tåg !!
      Tror att det är just sådana fall som man gärna vill förhindra,med dessa "babyklappar"

      Radera
  3. Består den intelligenta världen plötsligt av barbarer! Slänga ut genom fönster och kasta framför tåg - ett lite nyfött spädbarn?!!?!
    Lars, du har säkert alldeles rätt, men jag vägrar på nåt sätt att mentalt acceptera detta. Hur kan människor veta hur man gör men inte fatta resultatet?
    Det är en bedrövelse.

    SvaraRadera