lördag 3 november 2012

Uggletagen!


Så mycket bättre blir det aldrig.

Satt med Björn i soffan, och kände värsta stora klumpen i halsen, stora tårar längs med kinderna och snörvlande snyftningar som kom ända nerifrån magen. 

Jag blev först helt paff. 

Jag piper inte ofta till TV, framförallt inte lördagsunderhållning, men när Magnus Uggla stod där så naket med sitt krulliga hår,  ärliga utspel och sjöng Olle Ljungströms låt "Min far och jag", så vred han om mitt inre som en gammal disktrasa.Vilket moment.Jag tror att inte sen Per Oscarsson, att en enda liten människa lyckats få hela svenska folket att drabbas av unison känslofrankenstorm så simultant. Fast av helt skilda slag.

Jag var helknockad. Bortblåst.


expressen aftonbladet Jan-Olov Andersson expressen

8 kommentarer:

  1. Vilken trevlig illustration!
    Lite cheesecake till morgonkaffet.
    Föredrar nog Gil Elvströms varianter men helt ok.
    Men
    Helt allvarligt,Carina
    Inte tittar ni väl på statstv?

    Skepparn

    SvaraRadera
  2. Vi väljer och vrakar, skepparn!

    SvaraRadera
  3. Ja gubbarna kan än,, så mycket bättre är faktisk det enda program man längtar efter nuförtiden,,i en störtflod av alla nya artister och vannabees,,är det tryggt på nåt sätt att gamla Svenska artister kan vara så jäkla bra,,

    Norrlandsfan,,,

    SvaraRadera
  4. jag missar det mesta på tv4, har lite svårt för dom, jag antar att tv4 skji**r i det, tittade på vebben på Uggla och inser att ett och annat guldkorn missar man väl men det får man ta, allt i mig kämpar emot när jag ska trycka på knappen till tv4, det gäller f.ö. all statstv.

    SvaraRadera
  5. Pugh är en gammal älskling, som ju precis som vin bara blir bättre med åren. Härligt att se när det gungar och spritter i honom. Tycker det är synd att Sylvia Wrethammar inte tar chansen att byta image, att delta i ett program men ändå inte vilja delta fullt ut - divalater. Pudra näsan istället, duger inte. Ibland får man helt enkelt bita ihop och prova nåt nytt. Det dör man inte av.

    SvaraRadera
  6. Förstår dig mullis, men jag har bestämt mig att ge TV4 en ny chans efter vänsterdiktatorn Jan Schermans sorti.

    SvaraRadera
    Svar
    1. jag kanske får jobba på det, tror inte tv4 bryr sig om att jag bojkottar, men det sitter i ryggmärgen, det underlättar ju att inte Jan Schermans är kvar

      Radera
  7. Men han är väl en förlamad anka nu?!

    SvaraRadera