tisdag 27 november 2012

Sorry, Danny, jag gillar dig, men du och antisemiten Gina Derawi kan inte leda svenska Mellon.


Idag är du, Danny, den som cirkulerar bland oss djungeltrummor, släpande på ett hundhuvud, eftersom du har ertappats med att säga"svarting" om människor som har medfödd "grym fysik". Men det beror inte på dig, eller mig, eller rasism, sverigedemokraterna, eller överhuvudtaget fientlighet mot främlingar. Utan på den hysteriska yberöverkänslighet och lättkränkthet som härskar i svenska samhället styrt av statsmedierna.

Bo Hansson snubblade också ur sig svarting, när han pratade bredvid sportkommentatorn Mats Strandberg. Strandberg(?!) hängdes ut i det obarmhärtiga drevet, rasiststämplades och sparkades omedelbart.


Så, även om jag tycker du är en av Sveriges absolut bästa och duktigaste artister, och har enorm förståelse för "grodor", så måste ni två gå, försvinna från mellonsrampljus.

 Ni har båda brutit mot PKs absolut första och största tabu.Och vi kan helt enkelt inte ha ett samhälle med två olika normer - ett för somliga och ett för somliga -  för de etiska och moraliska reglerna som styr landets åsiktsfrihet.


By the way, var är afrosvenska föreningen och Soran- big talk- Ismael.




2 kommentarer:

  1. Tyvärr har vi just det. Ett samhälle med flera normer. Allt efter ståndsmässighet. Men jag både fnissar och håller med din text. Härlig ironi. Snart är alla PK-mässiga inmålade i olika hörn. Hur ska de ta sej ur den alltmer bisarra situationen de har försatt sej i.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Den där vänsterbitchen på SVT har ingen skam.

    SvaraRadera