måndag 26 november 2012

Östersundshems smygislamisering.



Hela Europa håller glatt och frivilligt (?)på att vika ner sig.

 Psalmer och kyrkor förbjuds, granar kamoufleras till läslampor, lucior maskeras i svarta tält, adventsljusstakarna döljs effektivt av fodrade gardiner, och julkrubborna skyles till oskyldiga dockhus.


Men se, Östersundshem har hittat det perfekta alibit för att få ner de islamfientliga och kränkande julkransarna från hyresgästernas ytterdörrar - brandrisken.

 Som detta år 2012 anses mer akut än nånsin.

TV4 Petterssons

2 kommentarer:

  1. Dessa julkransar är verkligen livsfarliga. De utgör en oemotståndlig frestelse för presumtiva pyromaner. Eller är det den väl kända självantändningsrisken som ska undvikas. Hur har vi klarat oss förut. I alla fall jag har helt missat denna eldfängda risk. Undrar hur många eldsvådor det blev när folk myste med stearinljus och tomtebloss i julgranen. Fanns det mera ansvarskänsla och medvetenhet på den tiden? Men du har nog rätt i att det är en anpassning till den nya tiden och den nya adeln. Parad med en enorm klåfingrighet gällande snart sagt allting.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Jag tror det viktigaste är att vi svenskar avstår från julskinkan. Tänk så många som liksom kan slinta med kniven, och fara rakt ner mot alla minderåriga grannbarn och skära dom blodiga från tårna till hjässan.

    SvaraRadera