tisdag 6 november 2012

Många som undrar idag: Är statsministern frisk??


Statsminister Fredrik Reinfeldt skulle idag tala politik och EU med studenter.

Det blev ett yberhätskt personligt utfall mot det parti som plockar alla besvikna väljare från M, dvs SD.

Efter att Fria Tider idag avslöjat att det maktbegär, som Reinfeldt lät härska när alliansen gjorde upp med MP om gratis sjukvård till illegala invandrare i Sverige, var en bestraffning av SD-väljare, för att de skulle förstå att flyktingpolitiken kommer att bli ännu liberalare om man röstar på Sverigedemokraterna.


Reinfeldt:

- "Budskapet till väljarna är att det inte ska gå att ändra på invandringspolitiken på demokratisk väg utan att varje röst, oavsett vilket parti man lägger den på, blir en röst för ökad invandring.
– Vi ska isolera dem från inflytande. Effekten av SD var att vi fick en politik i motsatt riktning."


Så.
Den hänsynslösa och ansvarslösa massinvandringspolitiken till utanförskap och evig försörjning är alltså en vedergällning mot olydiga väljare.
Hårda ord. Rätt Mugabiska.
Reinfeldt tycks skrämma livet ur de flesta om man läser kommentarerna.


12 kommentarer:

  1. Det ligger i negerblodet hos honom.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. han är en hatande människa, man tror knappt det är sant, men som vanligt verkar han komma undan med det, inga större reaktioner i pk-media.

    SvaraRadera
  4. Läste ett mycket intressant inlägg av "Jack London" på "Exponerat.info".Detta kan jag rekommendera alla,som liksom jag ifrågersätter hans psykiska status.
    Denne människa måste på ett eller annat sätt bort,innan han fullständigt raserat vårt land !
    Trögtänkta moderatväljare kan inte ånyo,tillåtas få möjlighet att tillsätta en sådan,från verkligheten avskärmad person som statsminister.

    SvaraRadera
  5. Lasse Nurmela2012-11-07 18:09

    Googlar man på Reinfeldts påstådda yttrande så kommer man bara till Fria Tider och någon annan extrem sajt.
    Reinfeldt har alltså aldrig sagt något sådant även om andemeningen kanske kan tolkas så men genom att sätta Fria Tiders uppfattning och tolkning inom citationstecken får man lätt intrycket att han yttrat sig så.
    Det är alltså fel.

    Trodde att du hade bättre omdöme än att tro på vad man skriver i den USA-hatande och antisemitiska bloggen Fria Tider.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Från vilken planet komer du Lasse Nurmela ??
      Personligen såg jag ett TV-avsnitt från talet,där just dessa yttranden fälldes av din idol Herr Reinfeld.Dessutom kan du själv gå in på HD.se 6/11 2012,och läsa ett brett reportage från mötet.Där finns också Jimmie Åkessons kommentarar till det hela !!
      Tror att du skall informera dig noggrant,innan du tar till sådan uttryck och lögner !! Vi som följer nätet är nog bättre informerade,än ni som lever i svenska PK`s censurskugga...

      Radera
  6. Lasse Nurmela2012-11-07 19:21

    Lars Å Månsson, jag kommer från planeten Finland där vi har en sund och ansvarsfull migrationspolitik.
    Vad jag vänder mig mot är påståendet att Reinfeldt sagt precis så som det citerats. Jag tror att det är ett falskt citat.
    Skall ni svenskar till slut ändra på er vettlösa migrationspolitik så behövs det inga falska citat. Det borde räcka med fakta även för den mest trögtänkte rikssvensk.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det förändrar inte min inställning till dig..Trampar man som du in på en blogg,och beskyller denna för osanningar,utan att ha belägg för sina påståenden.Då har du för all alltid diskvalificerat dig i min värld.
      En ursäkt från dig vore på sin plats,efter att du satt dig in i hans propagandatal !!

      Radera
  7. Lasse Nurmela2012-11-07 21:24

    "Budskapet till väljarna är att det inte ska gå att ändra på invandringspolitiken på demokratisk väg utan att varje röst, oavsett vilket parti man lägger den på, blir en röst för ökad invandring." Observera citationstecknen.

    När och var sade Reinfeldt detta? Lars Å Månsson är naturligtvis också fri att svara.

    SvaraRadera
  8. Tydligen sades detta i samband med att han ingick en koalition med miljömupparna...om massinvandring.
    F.ö tyder jag detta samarbete,som början till slutet för "Nya Moderaterna".Deras väljarskaror tycks nu föredra SD,enligt de sakkunniga som har tytt senaste opinionsundersökningarna!!
    I gårdagens tal tog han nu till stora släggan,utan att tänka på de följder detta lär få.Förmodligen har han dåliga rådgivare vid sin sida.Alt.driver han den moderata politiken efter eget huvud...Det sistnämnda är väl i så fall orsaken,till de misstankar som uppstått kring hans hälsotillstånd !!

    SvaraRadera
  9. Han sa det på Stockholms universitet för den som av någon anledning missat det.

    http://www.svd.se/nyheter/inrikes/reinfeldt-angrep-sd_7646656.svd

    SvaraRadera