söndag 18 november 2012

De omänskligt grymma konsekvenserna av mångkulturen skapar inga mediadrev.



Fem unga män som pratar ett främmande språk, ger sig med besinningslös hets på att  sparka en liten hund som står bunden utanför en affär.
Den 87-åriga damen som passerade, försökte få de unga männen att sluta, men när hon ropade åt dem fick hon ett hårt knytnävsslag rakt i ansiktet.
– Jag ville bara att de skulle sluta att sparka på den stackars lilla hunden, jag orkade inte se det och var helt förtvivlad. Sen blev de brutala och slog ner mig.


Hon föll handlöst till marken, och då gav sig killarna på henne med sparkar.
– De sparkade på mig tills jag började blöda. Jag mådde fruktansvärt illa av det de gjorde. Jag är för gammal för det här.


Vem gör såhär, vem går omkring med ett så brinnande hat mot hundar och kvinnor, att det enda språk de talar är de våldsamma sparkarnas och de blodiga knytnävarnas.



Denna sida av mångkulturen drabbar de små människorna i urbefolkningen varje sekund, varje timme, varje dag, varje natt nånstans i alliansens Mångkultur.
Och de tycks iskallt anse att detta är ett pris vi etniska måste betala för att de ska få lysa som tindrande stjärnor på himlen i Antirasismens Rike.



HD HD

4 kommentarer:

  1. "När kvinnan låg på marken tvingade några av invandrarmännen isär hennes ben, medan andra sparkade henne med full kraft i underlivet, igen och igen.

    - Jag trodde de skulle bryta mina ben, för de tog benen åt sidan och så sparkade de rakt fram, fortsatte hon." (FriaTider)

    Vilka jävla svin! Jag kan hjälpa till att förpassa dessa ur landet - fästa i en bogserlina bakom min bil. Ger man sig på gamla och barn så har msn ingen plats i vårt, f'låt våra barns land och faktiskt inget existensberättigande överhuvudtaget.

    SvaraRadera
  2. Förstår att det lär bli svårt att finna detta
    "ungdomsgäng",eftersom det står sådan "friherrar" i varje hörn,dygnet runt i de skånska städerna..
    Gemensamt för dem alla är att man talar ett tungomål,som vi i Sverige knappast förstår..Undantag de fåtal svenska skymford,man första av allt lärt sig !!

    SvaraRadera
  3. Enig i allt brännande förakt för dessa djur.

    SvaraRadera
  4. Nej, inte djur,bästa Carina!
    Organismer...

    Jungman Jansson

    SvaraRadera