måndag 26 november 2012

De antidemokratiska statliga verken sitter på makten och befogenheterna.


Skolverket som givetvis har tolkningsföreträde, lutar sig mot riksdagens beslut att svenska skolan skall vara ickekonfessionell, vilket innebär att det inte får förekomma religiösa inslag som till exempel bön, välsignelse eller trosbekännelse i utbildningen.

Därför ska vi Sveriges urbefolkning två gånger om året utsättas för småpåvarnas bannbullor. Vi ska känna antidemokraternas iskalla grova händer runt våra veka strupar, tills vi lydigt ska inrätta oss i mångkulturhaveriet.

Vem har sagt att en präst utbildar när han läser en bön, sjunger en psalm, eller välsignar? Fast att jag är agnostiker så må vem som helst mycket gärna välsigna mig, läsa och sjunga vad han vill, jag kan lyssna och avstå från att tro. Det dör jag inte av. Kanske precis tvärtom.


Nu kommer oväntade massreaktioner från det hårt prövade och lamslagna urfolket. 

Då kommer två opportunistnissar och protesterar lamt mot det dom kallar "tramset." Och menar på att det är "okej" med psalmer.

Ska vi falla ner i djup tacksamhet?

Tills skolavslutningen nästa år.

1 kommentar:

  1. Idioti-övertolkning av regler-ängsliga småpåvar-anpassning-anpassning-anpassning! Kan man känna annat än förakt för ett sådant beteende och sådana människor. Jag kan i alla fall inte känna någon respekt. Vad gäller politiker som känner vartåt vinden blåser... vi lär väl få se vad sånt är värt.
    Skogis.

    SvaraRadera