torsdag 29 november 2012

Damage-control, Jimmie Åkessons mästargren.



Mina tankar:

Politiska partier drar till sig så många dårar som vill skaffa sig en väletablerat liv med Sveriges tryggaste inkomstutveckling livet ut. Det är otroligt nog det enda sättet man i Sverige kan starta med två tomma händer, och sluta som mångmiljonär utan att anstränga sig. Då kan det tragiskt nog bli såhär.
Alla partier dras med dessa nollor - läs länkarna nedan, - somliga dras till och med  med farliga hjärnor som vill införa kvinnounderkastelse, lydnad, barnaga och homosex-död.


Om Isovaara.

Kan nån människa, och SDare i synnerhet, i dessa tider inte begripa att det är total uppstramning och absolut nolltolerans som gäller ? Hur är man då skapt mellan öronen? Grava alkoholproblem? Eller utsatt för expressens egen matahari med rätt att supa under bordet?


Jag är enormt less och besviken på förtroendevalda skamfläckar.

Men.

Precis som i fallen med de andra sju partiernas losers, är jag vis nog att skilja på person och parti.
Det är tyvärr inte råttorna med de långa jublande svansarna som förföljer SD.




moderat riksdagsman packad  Per Bill  sosse med sex-och maktmissbruk expressen Mona Sahlin expressen expressen

10 kommentarer:

  1. man tycker synd om åkesson, hängiven som han är för sin sak men gång på gång sabbas allt p.g.a. folk med problem som naturligtvis inte ska sitta i riksdagen, denna ringde tydligen själv till ex-pressen, snacka om självmål,

    SvaraRadera
  2. Carina - först med det senaste! Moderat riksdagsman... år 2004, Per Bill år 2004, sosse med sex-... år 2005, Mona Sahlin film från år 2009. Expressens 3 artiklar visar hur SD fungerar idag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inget är som ren och skär skadeglädje, eller hur anonym 15.17.
      Men, du, pucko. Var nånstans läste du att mina länkar beskrev "det senaste"?

      Radera
  3. Människor som missbrukar sitt förtroende,finns det med säkerhet inom alla partier..Sen får vi betänka att detta sista fall,också var det första,som SD drabbats av sedan man valdes in RD.Allt annat som målas upp mot SD är ju gammal skåpmat!!
    Nu vill jag inte försvara ett sådant handlande,men ooom
    Isovaara tidigare haft problem med spriten,borde man ju ha reagerat från partikansliet.Detta med tanke på honom själv,och den övervakning som PK-pressen utsätter framför allt Sverigedemokraterna för.

    SvaraRadera
  4. 2,5 år sedan är också historia du uppdaterade anonyme besserwisser.

    /HellBoy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så vitt jag vet hände det med Isovaara för 2 dagar sedan. Nu ersätts han av en annan kriminell. Grattis SD

      Radera
    2. Mata inte trollet så dör det.

      Radera
  5. anonym 21.40, Raymond har rätt, man ska inte mata troll.
    Men visst är det lite fascinerande ändå, att trots att det kryllar av intoleranta och åsiktsförtryckande SD-hatare på nätet, så gilla trollet att hänga här. Det bor säkert en liten SD-are inom trollet!

    SvaraRadera
  6. Genom åren har jag lärt mig att det finns en "Wanna-be" i varje människa, mer eller mindre klart uttalad. Det är nog samma sak med troll. Wanna-be Jimmie Åkesson?

    SvaraRadera
  7. Men ett tycks de ha gemensamt,deras kommentarer postas när de har föräldrafritt...Eller möjligen när dessa glömt att barnsäkra PC`n....

    SvaraRadera