måndag 26 november 2012

Anders Westergårdh tar förföljelsen av SD till nya höjder!


Igår var det Länstidningen som tyckte att vi skulle gasa ihjäl Jimmie Åkesson och SD, idag är det Anders Westergårdh som tar till tunga hatartilleriet, ja jääklarzzz vad han tar i, han formligen klaffsar runt i hela fördomsträsket:

-"Sitter i soffan och inser att det finns två tydliga motpoler i svensk politik och samhällssyn.
Den ena är Sverigedemokraterna.
Den andra är tv-underhållningen ”På spåret”.

?????????????????????????????????????????????


Westerberg får där i soffan sitt livs AHA-upplevelse:
-"Plötsligt blir allt glasklart: 

-"På spåret är motsatsen till allt vad Sverigedemokraterna står för. Det kan rimligen inte vara möjligt att gilla både det hatiska partiet och det globalt omfamnande ­programmet."


Och detta på grund av att:
-" Alla de egenskaper som anses viktiga­ i ”På spåret” lyser med sin frånvaro i Sverigedemokraterna.
DVS: Nyfikenheten, allmänbildningen, öppenheten, förståelsen och för­mågan att betrakta världen som en dynamisk helhet där människor, idéer och skapande hänger samman i en världsvid väv av kunskap och gemenskap.
Jag har extremt svårt att se hur en övertygad sverigedemokrat skulle ha skuggan av en chans som tävlande i ”På spåret”.
Och tvärtom. Människor som är intresserade av världen kan inte bli sverigedemokrater" 

Sanslöst. 

Det kan vara så illa att upp till en miljon människor i Sverige, av Westergårdh (!!!!)har stämplats som intelligensbefriade nötter.


Det enda parti som vill arbeta mot det förhatliga utanförskapet, och som vill hjälpa alla 150 miljoner svältande barn och alla krigsdrabbade i världen. Återskapa tryggheten på gatorna, och påbörja en human integration - skulle vara ett slags motpol till människor som sitter i TV och tävlar om resor och kunskap.


Dags för semester. 

Livslång.



8 kommentarer:

  1. Skulle gärna vilja tävla mot denna hjärnsläppte man !! Även om jag inte känner honom eller hans program...Men en sådan utmaning tror jag mig kunna vinna,utan att slå mig för bröstet !

    SvaraRadera
  2. Jag tror inte du skall försöka ens med den brist på medmänsklighet du visar. Du har ett flertal gånger med dina inlägg att du till begåvningsreserven (om du vet vad är) i Sverige. Åk tillbaka till Tyskland och dina vänner från Andra Världskriget.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för ditt råd...Har faktiskt många gånger tänkt över detta.
      Dig avråder jag på det bestämdaste att lämna landet Absurdistan,eftersom jag förmodar att du aldrig hittar tillbaka till dina föräldrar !!
      Men vad har denna din kommentar med "På spåret"att göra ? Fordras det speciell
      "medmäsklighet",eller viss partitillhörighet för att få deltaga ??

      Radera
    2. Psst... Det var igår som ni "ta fajten mot näthatet". Men som i alla sammanhang är ni anonyma efter, lite eller bakom som vi vakna säger.

      Radera
    3. Lars Å! Artikeln handlade om På Spåret så jag utgick från att det är där du vill tävla mot honom. Argus! Du, Skogis Lars Å med flera är synnerligen anonyma likaså. Sopa rent framför egen dörr först.

      Radera
    4. Min inte lika barnsligt naiva som du !!
      Inser du inte att du i högsta grad är ovälkommen på Carinas blogg ??

      Radera
  3. Snart tror jag att jag exploderar! Det finns tydligen ingen gräns för hur mycket av sina egna fördomar man kan projicera på sverigedemokrater!
    Det är som forna tiders häxjakter. De livrädda pk-isterna fantiserar om fasansfulla handlingar och idéer och sen tillskriver de SD sina egna fantasifoster.
    Bu, SD kommer och tar dig!
    Var det förresten nån som fattade vad anonym ovan skrev?

    SvaraRadera
  4. Anonym 17.01 är som en sån där som borrar hål i väggen till tjejernas omklädningsrum och sitter där och fluktar och dreglar, och kommer med obscena kommentarer.

    Mitt förslag - vi ignorerar. Och såfort jag hinner raderar jag.

    SvaraRadera