tisdag 2 oktober 2012

Zäta - också stora karln nu.



Zäta 14 månader var ute och tävlade med de stora hundarna igår, och i sitt första jaktprov fick han och husse andra pris.



Så han var ju lite extra mallig när han kom hem, dessutom inkommen till stan där han inte läst tidningarna sen mars/april - så dagen till ära swingades höger benet upp mot ett träd -  så nu du matte, två unghundar i puberteten!





Här kommer världens starkaste ettåring, Zäta, bärande på en vedstock. Han är en lycklig labrador, han bär alltid på nåt, ju tyngre, längre, otympligare desto bättre.

2 kommentarer:

  1. Mycket försent att kommentera, egentligen. Men mina gratulationer till Zäta och husse, eller vem som nu tränat honom. Han lär få kraftiga nackmuskler, Zäta-grabben om han fortsätter med den träningen på bild två. Man kan kanske få hyra honom, jag har lite ved-stockar som behövs bäras ut ur skogen? Skogis.

    SvaraRadera
  2. Skulle mer än gärna låna ut honom ett tag till hårt arbete. Här i stan kryllar det av prylar att bära omkring...... en sko, en penna, en bok, en TV-kontroll, en ljusstake, ett par solglasögon.....
    Klåfingriga barn har man hört talas om, men klåfingriga hundar - hjäääälp.

    SvaraRadera