söndag 7 oktober 2012

Svensk vuxenmobbing i debatt.


Faktiskt mina vänner.
Från att ingen velat ta i Åkesson med tång, Juholt vägrat vara i samma studio, och Ohly inte i samma TVlokal, så stod de där ikväll allihopa.
Snigeltakt, men vuxet

Och till och med kom det upp en mycket försiktig fråga som löd "Hur många invandrare tål Sverige?"
"Tål"???
Vad är det för språk?
Men kom igen, ska vi vänta till 2014 för att våga spit it out -  hur ska vi kunna skapa dem värdiga liv, hur ska vi undvika etniska konflikter, hur ska vi ha råd att försörja alla  när det bara väller in fler och fler och fler?
Men, dock, både Löfvén och Reinfeldt och resten av hycklarna medgav såhär fem över tolv att vi har, eller åtminstone har haft "problem".
Reinfeldt:
-"Jag är öppen med att det är ett stort problem, men i längden så säkrar det våra välfärdsambitioner."
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

You ain´t seen nothing yet säger jag bara.







3 kommentarer:

  1. Reinfeltd har bytt ton och taktik ,,han erkänner att det blir "påfrestningar" med invandringen och att den kommer att öka . Åkesson ger ett stabilt och avspänt intryck ,men skulle vilja att han pressade på lite mer med kalla fakta om hur absurd situationen är ,ja ja 2 år till valet så mycket kommer att hända, som du säger detta är bara början !!

    Norrlandsfan,,

    SvaraRadera
  2. Håller med. Vill se lite mer aggressivitet från Åkesson, det finns så mycket om det absurda läget att säga. Men å andra sidan; hans taktik kanske är lösningen, att vänta in de sentänkta.

    SvaraRadera
  3. Är verkligen Reinfeldt så oförstående till invandringsproblemen som han verkar eller skiter han i det? Han siktar väl på EU-chefsposten och man undrar ju hur mycket han bryr sig om Sverige egentligen.

    SvaraRadera