tisdag 16 oktober 2012

Karin Pettersson ett av aftonspånen skriver med huvudet under armen.



 Mänskan skriver idag att SD är bra på "enkla frågor", som egentligen är något helt annat, nämligen främlingsfientliga påståenden.
Läs igen:
- SD:s enkla frågor är bara dold främlingsfientlighet.

Det är ingen dålig självbild den här mänskan har.
Hon, Karin Magnusson, bygger hela sin undermåliga ledare på att påstå att svart är vitt.
Och svart är vitt bara för att hon säger så.
För att hon skriver på aftonspånet.

Enligt KarinPettersson kassa argumentationsteknik ovan är det absolut förbjudet att fråga om invandringen gått för långt. Speciellt på "bästa sändningstid". Detta kallar mänskan för "en förskjutning", och man kan höra hur hon aftonspånskt fnyser fisförnämt.

Och visst är det en förskjutning. Från aftonspånsk totalitär censur till ett öppet samhälle.
Grattis svenskar!

PS Invandringen HAR gått för långt. Vi kan inte mäkta med att ta hand om fler just nu.
Inte underligt att fler och fler och fler väljer SD.
 Tack aftonspånen.

aftonbladet





8 kommentarer:

  1. Sluta läsa Aftonlognen, det verkar alla andra göra och om vi har tur så slipper vi dem snart.

    Människan skriver "1 857 549 personer i Sverige är antingen födda utomlands, eller har två föräldrar som är det. Det är en femtedel av ­Sveriges befolkning". Jag vill minnas att SCB uppger att 55 % av dem är finländare som vi inte har några större problem med och som nästan kan räknas som svenskar efter en 800-årig gemenskap, utom när det gäller hockey förstås. Norrmän, danskar, tyskar, holländare, italienare och de flesta "jugoslaver" har vi heller inga större problem med.

    Vilka har vi då problem med? Det börjar på "I" och slutar på en synonym till orörlig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hurra,Argus jag har löst din gåtan !!
      Men nog måste vi includera allt fler folkstammar från Afrika.Nomader som de,blir med säkerhet lika svåra att "husa",som knäböjande muslimer !!

      Radera
  2. I min bekantskapskrets finns flera Karin Pettersson. Gemensamt för dem är att de är helt ointresserade av utomeuropeiska invandrare och deras villkor men desto mer fixerade vid Sverigedemokraterna och deras väljare.
    I många människor finns nämligen en liten mobbare och när den genomsnittlige sverigedemokraten beskrivs som en lågutbildad lönnfet man i glesbygden med kepsen rättvänd så är det naturligt att kultureliten gärna tar tillfället i akt att håna och förlöjliga detta obildade patrask.
    Man gör det i skydd av s k antirasistiska paroller men det är ändå den övre medelklassens urgamla förakt för de som anses underlägsna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror inte att stödet för Sverigedemokraterna är markant i glesbygd - än så länge. Jag har till och med formulerat en lag om detta, Argus lag, "Sannolikheten för att en person röstar på Sverigedemokraterna är omvänt proportionell mot avståndet till en av Migrationsverket förhyrd lägenhet". :-)

      Avståndet är på flesta de ställen i landet rätt stort, än så länge, undantagen blir dock fler och fler - Mariannelund, Forserum, Glava..., och i takt med att förtätningen så lär röstetalet öka för SD - om inte något att parti snor frågan.

      Radera
    2. OK Argus, här kommer Carinas lag: "Sannolikheten för att en person röstar på SD har helt och hållet med reality control att göra och ökar med avståndet till Södermalm."

      Radera
    3. Hmmm... Inte många sverigedemokrater på Södermalm blir det. :-)

      Radera
  3. Jag är en högutbildad knubbig man i storstaden men utan keps och ändå har jag röstat på SD de senaste 4 valen. Landet behöver en statsminister som ser verkligheten för vad den är. Fler röster till SD!

    SvaraRadera
  4. Men om man inte läser aftonspånan och inte opponerar sig, då blir de ju etter värre. Den kommer att rasa i alla fall!

    SvaraRadera