torsdag 4 oktober 2012

Jan Scherman - en väldigt tröttsam rättshaverist.


Varför släpper aftonbladet fram en byxlös och illvillig förlorarkaraktär, som bara är ute efter att ställa till med olycka för andra.
En pajas som ständigt drivs av sin egenfixerade, självfabricerade hatagenda, och hånfullt viftande på en varm och sympatisk vädjan från en förtvivlad kvinna - från 2010(!).
Nyhetsvärdet aftonbladet??
Allmänintresset aftonbladet?

I slutändan är det dock som vanligt han själv som råkar illa ut.
Vem bryr sig om Scherman.




aftonbladet



6 kommentarer:

  1. Återigen en brännande nyhet fån 20 januari 2011

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anonym,

      Jag har råkat ut för Peter Josefsson, fd. ägare till Brämhults Juice, en klockren rättshaverist. Han stämmer allt och alla han haft att göra med. Han har en "sjuk" och snedvriden världsbild som gör honom till offer. Allt utspelade sig för ca 10 år sedan. Han stämde mig för både det ena o det andra - helt sjukt! Om du stöter på namnet Peter Josefsson var på din vakt! Han manipulerar dig och stämmer dig!

      Radera
  2. Hej Anononym!

    Jag har hört talas om denne Peter Josefsson. Han verkar ha mycket otalt med många personer. En bekant känner personer som råkat ut för Peter Josefsson. Han är Jehovas vittne. De hade blivit stämda på mångmiljonbelopp för något som de inte var skyldiga till. Han verkar helt sjuk.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fy va jobbigt. Kan man verkligen stämma folk hur som helst i Sverige? Krävs det inte att någon gjort olagliga saker eller?

      Radera
    2. Josefsson är tydligen en välkänd och riktigt sjuk rättshaverist som härjar i västsverige. Det är många som som råkat ut för honom. Han verkar processa och stämma alla som kommer i hans väg. Är det johovas vittnen som vrider om huvudet på folk eller någon sjukdom man har.

      Radera
  3. Hej!
    Jag tycker det är helt fel att hoppa på folk för sin tro. Man ska inte stämpla folk för deras övertygelse. Jag möter många personer i mitt jobb som ha olika religösa bakgrund och de är hur bra som helst. Sluta klanka på människor för deras tro!

    SvaraRadera