måndag 1 oktober 2012

Handtag, famntag, klapp eller kyss?



Den vackra ungdomskärleken och den första förälskelsen, den var outplånlig, så blygsam, omtumlande och skör.
Fast idag verkar  det inte handla så mycket om ömsint kärlek och rodnande romantik.

En intervju med en svensk porrskådis i USA i aftonbladet igår:

-" Jag får frågor från småtjejer om blekning av anus, helt sjukt. Och nu skriver tjejerna att deras killar sett analsex på film och vill prova och de vågar inte säga nej. Hemskt.
Till exempel analsex på film.
De har inte sett att jag tagit lavemang, käkat medicin för att bli förstoppad och legat med dildo i rumpan en halvtimme. Inte konstigt att det ser lätt ut."

Jeeeezzzz.
Så  grundlurade den vilsna ungdomen av idag är. Blekning av anus????

7 kommentarer:

  1. Det är inte utan att man bleknar lite varstans när man läser om sånt. Men allvarligt, det som förekommer i våldsfilmer, porrfilmer, egentligen i alla filmer, det måste tas med en stor nypa salt. Synd bara att så många inte inser det. Kanske främst ungdomars sexliv kan gå riktigt snett om det vill sej illa. Vi har ju även sett vad Muhammedfilmer kan ställa till med, exempelvis. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Det är inte utan att man bleknar lite varstans när man läser om sånt. Men allvarligt, det som förekommer i våldsfilmer, porrfilmer, egentligen i alla filmer, det måste tas med en stor nypa salt. Synd bara att så många inte inser det. Kanske främst ungdomars sexliv kan gå riktigt snett om det vill sej illa. Vi har ju även sett vad Muhammedfilmer kan ställa till med, exempelvis. Skogis.

    SvaraRadera
  3. Sorry, dubbelpost. Mobiltelefon och en extra jäklig robotvakt. Skogis.

    SvaraRadera
  4. Jag tycker att min robotvakt, som jag inte ens visste att jag hade, ska tagga ner.

    SvaraRadera
  5. Det är beklagligt att porren numera är så lättillgänglig och därmed mindre spännande. Hade någon på 70-talet sagt att man kunde stoppa upp den i anus, hade jag tyckt att det var jätteäckligt. Men det är väl det som kallas för "produktutveckling".



    Vare sig ni vill eller inte så skall ni få ta del i ett av Pluttens försök att få tag på snusk. Detta skedde i nådens 1975. På den tiden fanns det porrtidningsautomater i Stockholm, lite varstans. De fungerade som vilken varuautomat som helst. Hur som haver, var det en söndag och jag och Berra beslöt oss för att bränna in till stan för att köpa porr, vilket vi inte gjort tidigare. Ett problem var att vi bägge hade bränt veckopengen så det blev till att tjata som f-n tills vi fick förskott. Tidningarna gick på 10 riksdaler och det var rätt mycket för oss.

    Nåväl, till slut satt vi på bussen in till stan, förväntansfulla (läs dyngkåta som bara tonårsgrabbar kan bli). Väl framme så började vi reka runt på Södermalm för att hitta en bra automat dvs en som inte hade för mycket trafik förbi. Alla visste var det var för slags "varor" som erbjöds i dessa automater så skämmighetsfaktorn var hög.

    Till slut så hittade vi en på en Ruthger Fuchsgatan. Vi gick fram och tillbaka för att kolla att det var lugnt och till slut så tog vi mod till oss och gick fram till automaten. Fort fram med enkronorna och snabbt ned med dem i myntinkastet. Nu j-vlar skall det bli PORR, men VA F-N, öppna då dig då luckjävel!!! Vi trodde inte våra ögon. Luckan vägrade öppna sig!!! I panik och ren och skär desperation/frustration så började vi slå på automaten. Då öppnas ett fönster tvärsöver gatan och en gubbj-vel (bergis kvarterets sedlighetspolis) skriker "Ge f-n i att sabba automaten eller så ringer jag polisen". Ridå. Vi la benen på ryggen. På bussen hem var det svårt hålla tårarna borta för känslan av nederlag och förödmjukelse är än idag svår att återge. Så var Rutgher Fuchsgatan ligger lär jag inte glömma bort på ett tag.


    /Plutten

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns saker i ens förflutna man helst bara ville glömma. Just de står oftast för evigt inristade i minnet. Skogis.

      Radera
  6. Vilket oförglömligt minne, undrar om jag nånsin kan passera där nu utan att tänka på en liten pilsk Plutten som sålt smöret och tappat pengarna...
    Det var där du lärde dig att av skadan blir man vis, men inte rik!

    Håller för övrigt med Skogis!

    SvaraRadera