tisdag 16 oktober 2012

Grekerna larmar Gyllene Gryning i brist på annat.


Grekerna ringer Gyllene Gryning istället för polis.
Idag hörde jag på nyheterna en grekisk domare som uttalade sig bestört över Gyllene Grynings roll som rättsskipare i Grekland:
-"Här i Grekland byggdes demokratin, och här raseras den av Gyllene Gryning."

Nog för att demokratin raseras.
Men att beskylla Gyllene Gryning för detta är bra enfaldigt.

Inte vet jag, men om polisen är oduglig och frånvarande - vad förväntar världen sig??
Om snatterier, misshandel, personrån, stölder, våldtäkter, överfall, hot, rån och bedrägerier är brott som ignoreras av polis och myndigheter, ska människor blott finna sig i detta demokratins akuta och allvarliga förfall utan att lyfta ett litet mänskligt finger?

Jag skulle säga att Gyllene Gryning kom som ett brev på posten.
Och om jag förstått saken rätt har Arbogaborna idag låtit sitt tålamod explodera mot en flyktingförläggning
Och då.
Plötsligt från absolut ingenstans dyker det upp tretton (!) polisbilar.

Say nomore.


SVT SVT



3 kommentarer:

  1. För ett par år sen skev en ledare i Hells Angels i Köpenhamn vad som kallades "Schakal manifestet" och skapade en hel del debatt kring detta. De framstod även som danskarnas beskyddare gentemot Black Cobras och andra invandrarligor. Jag tror inte HA var tillräckligt starka för att stå emot både polisen och utländsk maffia så de ligger väldigt lågt nu vad jag gissar. Men Kling och Klang kan inte käka flottyr ringar hur länge som helst utan folk löser problemen på eget sätt så gott de kan. Det finns en hel del älgbössor som förr eller senare kommer att användas om inte lagens företrädare ser upp.

    SvaraRadera
  2. Ur demokratisk synvinkel är det rätt skrämmande men du har faktiskt rätt i det du skriver. Det är inte ett svenskt sätt att lösa problem men det kommer med all sannolikhet att bli det. Det jäser i leden och några av mina jaktkompisar klappar sina bössor och pratar i halvt beundrande ordlag om Peter Mangs och Lasermannen John Ausonius. "Egentligen skulle man....." "Nu är det fan dags att..........". Det vore totalt förödande om det skulle behöva gå så långt innan denna invandrarkatastrof får sin lösning. Hur får vi dessa hjärndöda politiker att vakna upp? Rösta på SD!

    SvaraRadera
  3. Livsfarligt tillstånd. Inkompetensen och förlamningen kan väcka många dåraktiga tankar.

    SvaraRadera