torsdag 4 oktober 2012

Anders Lindberg, aftonbladet, har ett avvikande sinne för humor.



Det är notabelt att många av dem som skriker högst om det horribla med Vilks rondellhund, och hur oerhört angeläget det är att inte såra muslimers känslor för sin profet, nu rått garvar läppen av sig åt ett fotomontage med en nakenmodell med pizzor serverade på sig.
Anders Lindberg:
- Även om vi inte kan avsätta kungen har vi väl rätt att skratta åt honom.

Skratta?
Undrar vad är det som Anders Lindberg finner så kolossalt skämtsamt.
 Lindbergs fnitterglädje sätter dessvärre mest betyg på honom själv.





2 kommentarer:

  1. Angreppet på kungen eller kungafamiljen har inget att göra med personerna i fråga utan är helt enkelt ett angrepp på en svensk institution. Han var ung när han tillträdde, hade väldigt stora skor att fylla och har några personliga tillkortakommanden som dyslexi men han har spottat upp sig och sköter numera "jobbet" med beröm godkänt.

    Det alla är rädda för (anti-svenskar, republikaner med flera) är att Victoria har alla förutsättningar att bli en riktigt bra regent och med tronföljden säkrad med Estelle som kommer att charma även den mest inbitne republikan.

    Jag har tidigare utfärdat foliehattsvarning för alla konspirationsteoretiker men nu börjar även jag skönja ett mönster. Puuuh. :-)

    SvaraRadera
  2. Du har rätt, som vanligt.

    På tal om konspirationer. Tror inte alls att det är en tillfällighet att montagemakerskan agerar nu. Det hänger ihop med publiceringen av Henemarks taffliga bok. För mesta möjliga PR för antisvenskarna och republikanerna..

    SvaraRadera