lördag 8 september 2012

Terrordömd kräver halaslaktad mat i fängelset. Vi måste hjälpa honom.


Mikael Davud har dömts i Oslo Tingsrätt för att ha planerat terrordåd mot Jykllandsposten. Han dömdes till sju års fängelse, men har överklagat domen.
Fast.
Nu är det synd om honom.
Ty i ett år har hans middag bestått av endast tonfisk, lök, tomater, gurka  och morötter, så nu vill terroristen stämma staten för att han inte får halalslaktad fängelse-mat.


Fängelsedirektören svarar:
- Vi har en ordinär meny, en grisfri meny som bara är vegetarisk, och vi har en meny med vegetarisk mat och fisk. Om detta inte räcker, utan de vill ha halalslaktad mat så får de köpa det i butiken. Detta har vi gjort just med hänsyn till olika religioner.

Själv tycker jag så hjärtinnerligt synd om honom, och tycker inte han ska vänta på överklagandet och stämningen, det kan ta låååång tid.
Så hjälp den arme stackaren omedelbums till ett fängelse i ett muslimskt land, där han får sin önskan tillgodosedd på två röda.

VG





.

2 kommentarer:

  1. Han kan få färdigtuggad kattmat, så han lägger en rännskit :p

    SvaraRadera
  2. Idag på jobbet diskuterade vi något liknande. Vi kom fram till att halalslaktad fisk kanske vore något nytt och fräscht. Halalslaktad ål vore väl nåt. Den är ju hal från början, så att säga. Om sedan "slaktaren" heter Al- nånting, så är det ju fullbordat. Men han får ha starka nypor för att kunna hålla den hale ålarackarn åt rätt håll. Skogis.

    SvaraRadera