måndag 24 september 2012

Sverige var ett vackert land, vackert land, vackert land.Långt innan man använde barn som Haddile i propagandasyfte.



Aftonbladet och expressen, SVT och TV4 kastar sig lystet över första bästa sensationsstory som kan få svenska intet ont anande godhetsnarkomaner att väckas ur sin sömngångardvala.
När det gäller att offer-göra och helgonförklara invandrare så är dessa låtsasjournalister på hugget, och om det finns barn - låtsas eller riktiga - så är det komplett PK-bingo!

Jag älskar barn, goda människor och djur, så det ligger nära till hands att bara handlöst låta mig förskräckas, förfäras och yla med gråterskorna.
Men. Ni kanske minns att jag höll mig lite avvaktande, skrev såhär:
-Jag är snyfthysterisöndervinklad, PK-media har förstört att mitt förtroende och tillit.
Jag tror inte på den osannolikt omänskliga storyn, förrän de fria medierna gett mig hela bilden.

Mycket riktigt.
Fria medierna gör sitt jobb - de gräver efter dolda sanningar, det som de högavlönade korrektnissarna i Stockholm är för  fina, lata och ointresserade av - eller ännu värre; förbjudna.

1. Det finns en bakomliggande djup tragedi med mamman, ev hedersrelaterat, och att hon desperat letar efter barnet i Sverige.

2. Krasst ekonomiskt och cyniskt godhetspropagandaplockande vinning.

                                     
Friatider Petterssons
Mina tvivel om hysterin för Addile metrohttp://www.metro.se/skane/haddile-far-stanna-i-sverige/EVHlix!8xv2c9UmIG89I/ SVT

6 kommentarer:

  1. Hur kan det komma sej att personer och myndigheter ständigt står med byxorna nere vid fotknölarna, bildligt talat? Att de strax efter ytterligare ett fiasko, i sin självpåtagna godhet står darrande av iver och orättfärdig harm redo att kasta sej över liknande projekt. Som så gott som alltid visar sej vara lika tveksamma. Att de helt struntar i, eller ignorerar helt uppenbara problem inom t.ex. äldrevården, rättsväsendet eller den så kallade "hedersproblematiken"(som verkligen inte har något med heder att göra). Listan därvidlag kan göras lång, genusvansinnet, för att ta ett i högen. Frågorna är många. Spekulationerna ännu fler. Frustrationen och cynismen stiger till oanade höjder. Våra folkvalda tar sej vilka friheter de vill och strör floskler omkring sej som aldrig förr. En dimma av blå dunster omger oss och hindrar alltför många att se klart. Många som inte orkar eller helt enkelt inte vill se eller höra. Våra PK-medier ljuger oss rakt upp i ansiktet utan att skämmas det minsta. Skämmas, däremot, verkar det vara vi som ska göra. Vanliga svenska medborgare som påtalar det accelererande vansinnet, vi ska skämmas över oss själva och våra "nazistiska och främlingsfientliga" åsikter. Bottenlöst förakt, det är vad jag känner över allt detta. Din bild, Carina, den säger allt. Och de flesta har ingen flytväst som passar i det här sammanhanget. Vilket chockartat uppvaknande det blir för många om och när vi sjunker. Frågan är om man kan stryka "om". Det kanske har gått så långt att det bara är frågan om när?
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Kanske tror dom att dom väl en dag äntligen ska hitta ett sant och heligt projekt som slutligen, puhh, ska ta dem till pärleporten....

    SvaraRadera
  3. Då får de leta på helt andra ställen än de nuvarande. Om det hade funnits någon rättvisa i den här världen (vilket det nu inte finns), så hade de nog hamnat på ett bra mycket varmare ställe än att gå in genom pärleporten. Ett mycket försent och brutalt uppvaknande för deras del. Skogis.

    SvaraRadera
  4. Dom kommer inte att fatta nånting.
    Då heller.

    SvaraRadera
  5. För den korrupta PK-pressen och Stats-TV,är inget längre heligt.Detta sjuka pressuppbåd i en vinklad fråga,som gäller en återförening av ett barn med sin moder,utgör då inget undantag !!

    SvaraRadera
  6. Nu är det så att den i andra fall ofta citerade barnkonventionen tydligt understryker barnets rätt till egna föräldrar men såsom koranen så verkar den vara gjord av gummi där beroende på syfte olika delar åberopas. I ett inslag om barn i reklam så överöste SvT i Aktuellt vårdnadshavarna med galla för att de exponerade barnen men kan själva rycka upp en tvååring i ottan för sina egna grumliga syften. De är sååå fulla av sk.t.

    SvaraRadera