onsdag 26 september 2012

Stalin har utstakat färdriktningen för Sverige.


Stalin, alias EU, har en diger kravlista till den svenska regeringen. Till exempel vill man göra det kriminellt att förneka folkmord, ha ett totalförbud mot "rasistiska organisationer" och ändra den svenska regeringsformen för att tillåta positiv särbehandling.

Svenska demoleringspolitiker bockar lydigt.

Friatiders bästa kommentar idag:



Hela flykting-agendan går ut på att göra hela Europa mångkulturellt bortom återvändo, för att sedan när det är dags införliva hela skiten i en federation, och så småningom även ett globalt centraliserat styre.
 Kort sagt går det ut på att sudda ut den nationella identiteten hos varje folk och skapa en grå massa fördummade konsumenter som är enkla att regera över. Från detta perspektiv är den otrygghet och kriminalitet som följer massinvandringen positiv då det skapar konflikter mellan grupper och människors fokus riktas bort från dem som bär det yttersta ansvaret för samhällets förfall.



3 kommentarer:

  1. Sveriges politik är galet rasistisk ja, mot Svenskar, invandrare får allt serverat. Och samtidigt - desto mer Sverige viker sig, desto mer skit får vi..

    Helt uppenbart att desto mer man ger med sig, desto mer blir man enbart förnedrad och spottad på av dessa antivita sadister.

    SvaraRadera
  2. A nation of cowards. Verkar det som.

    SvaraRadera
  3. Jag tror tyvärr många inte ser vad som försiggår ännu, men det tycks bli fler för var dag som kommer till insikt. Är dock rädd för att det kanske går för långsamt för att det ska finnas mycket kvar att rädda.

    SvaraRadera