fredag 7 september 2012

Nu fattar jag vilka det är som inte kan läsa; expo och politruk-lakejerna



Om jag säger att jag är rädd för islam för att de  vill ta över världen, döda oss grisar som hundar och införa sharialagar, så kommer lamestream-mobben på två röda, och dunkar mig med PåKen i huvudet för att jag ljuger, har islamofobi och att jag är rasist.
Jag fattar inte.


Det står ju på varenda skylt muslimerna själva viftar med. 

Men efter EUs rapport om den ökande analfabetismen i vårt land fattar jag!
Det är di blinde, svensk konsensuslobbyism, som inte kan läsa..

4 kommentarer:

  1. Har i bland funderat över om den "Ryggradslöse,Ulltotten,Lööf m.fl" har en statstjänsteman,som sitter och svartpixlar alla sådan sidor...Tydligen når aldrig dessa bilder de "rätta" personerna !!

    SvaraRadera
  2. Jag skulle må väldigt dåligt av att ständigt leva i förnekelse. En livslögn. Skulle inte kunna se mig själv i ögonen.

    SvaraRadera
  3. Dom lever inte i förnekelse. Det är bestämt på en högre nivå att Islam skall bli den nya världsreligionen. Se på USA. Där går Islam fram som en präriebrand. Fru Clintons närmaste rådgivare, en högt uppsatt kvinnlig muslim (slamist enligt webben) indikerar att Obamafalangen är djupt infiltrerad av Muslimska Brödraskapet.

    Arkitekterna bakom planen, att världen skall domineras av Islam och Sharia ,ser ut att ha lyckats. Vem dom är? Ja det undrar man...

    SvaraRadera
  4. Det är global alltså. Det här är värre än jag nånsin trott. Då måste jag göra en helt om i amerikansk politik. Må Romney vinna.

    SvaraRadera