söndag 30 september 2012

Miljonfester och momsfusk - Säpos inre angelägenheter.


Beatrice Ask tillhör de komplexfyllda varelser som inte ser sin litenhet som nåt självklart, utan som en anledning att hävda sig härska, styra och köra över.
Det är ödesdigert att ge den typen av människor ens en gnutta makt.

Asks perfect match: Kim Jong Un.

Det är långt till 2014, men här kommer
Dagens bästa kommentar:


"Försvaret nedlagt! Skola och omsorg sålt till goda vänner som kan göra mångmiljonvinster! Priset på egna och vänners bostäder uppressade till oanade höjder! Den egna underrättelsetjänsten får möjlighet att kontrollera alla utan orsak. Nu är det dags att börja hemligstämpla allt som det "sovande folket" inte bör se. Jag trodde att det bara var i diktaturer en regering fick bete sig så här?"
Stefan Jonsson




friatider
DN

3 kommentarer:

  1. Demokratur, eller diktatur. Där är vi nu. Helt klart, enligt min mening. Vi ska betala skatt, inte belasta samhället med sjukdomar, inte onödigtvis anmäla brott, och framför allt inte begära en rättvis dom, om det nu går så långt, etc. etc.

    Sen, när vi går i pension ska vi avlida så fort som det går för att inte belasta äldrevården i onödan.

    Det finns flera klart lysande undantag från detta. Jag överlåter åt var och en att själv fylla på den listan.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Idag känns det som om hissen inte kan gå längre ner, Skogis. Jag har aldrig förut varit rädd för Staten. Nu fasar jag för varje ny spik i kistan.

    SvaraRadera
  3. Svenska staten, ECRI, våra svenska EU-funktionärer, EU överhuvudtaget. Alla vill de oss illa. Läste att Reinfeldt har ambitioner att efterträda Barosso. Gud hjälpe oss, överhuvudtaget. Man tror varje dag att nu... nu kan det inte bli värre. Man har lika fel varje gång. Nya tokigheter i massor varje dag och ett försvinnande antal bra saker.

    På tal om hissar så hade jag förr en återkommande mardröm. Tryckte ner hissen till bottenvåningen. Men den stannade inte där, utan med accelererande fart fortsatte den nedåt mot en icke identifierbar fasa. Vaknade alltid med bultande hjärta innan jag förstod vad som väntade på botten. Kan det ha varit det här? Skogis.

    SvaraRadera