fredag 14 september 2012

Islamska orgier i ondska och våld.


Vi borde kanske släppa en skitfilm, teckning eller rondellhund i veckan?
För att se om det fullkomligt otyglade och måttlösa våldskaoset och dessa sanslösa människo-orgier kan tröttas ut.
Det är en allvarligt ställd fråga.
Är det inte bättre att för evigt ta död på denna morbida böjelse, än att låta den konstant sjuda under ytan och ohämmat få gro.


expressen aftonlognen


6 kommentarer:

  1. Jo detta vore naturligtvis det bästa..
    Men vi kan ju börja med att söka tillse,att inte Islamismen blir i majoritet i Absurdistan !!
    Med fortsatt invasion,i nuvarande takt av dessa "fredliga",är Sverige en muslimsk nation redan för er som lever 2050 !!
    Allah achba...

    SvaraRadera
  2. Det är en tanke. Provocera, (det behövs inte mycket) och låt de visa upp dessa islamska vansinnigheter i sin fulla prydno. Kanske väcker det några av det sovande folket, till sist... kanske. Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skogis:
      Har i eftermiddag suttit framför min TV och sett i direktsändnung,hur de olika folkslagen i Tunesien,Sudan och Egypten uppträder.
      Likaså hur polis och militär först anländer sedan skadorna redan har skett..Hur dessa islamister iklädda vita nattskjortor,utövar gymnastik med knäövningar på torget i Kairo..Hur andra eldar upp gamla bildäck och slåss med stenar,träpåkar och molotov-cocktails..
      Samtidigt försöker nyhetskanlerna skylla det hela på en kort filmsnutt i Yoy Tube !!
      Ur led är tiden...i muslimska 3:e världen !

      Radera
  3. Vet du vad, Lars, jag börjar nästan känna att Sverige är förlorat. Såg en bild på Petterssons, http://petterssons.bloggsida.se/page/2 som fick det att vända sig av ångest i magen.
    Alla de som tycker att muslimer måste välkomnas med sina seder till Sverige, har de en enda gång åtminstone försökt sätta sig in i hur det känns att som kvinna bli totalkontrollerad och mentalt kroppsligen styrd av en annan människa, en man.

    SvaraRadera
  4. Ja, du Skogis, har vi nåt val? Detta gisslantagande av en hel värld måste få ett slut.

    SvaraRadera
  5. Alltså Carina det är precis det jag har nu länge gått och tänkt på. Att vi måste gång på gång göra så att de blir tokiga för hur länge kan dom vara tokiga och arga jag tror att dom snart spricker av ilska.

    Om inte nu den svenska befolkningen i gemen ser vilka dom är och att vi snart har likadan mobb här som där vad skall då till??

    Skall VI tystas eller skall vi inse att dom passar inte här.....eller för den del dom passar ingenstans för dom tillför inget mer än våld och elände :(

    Eva-Marie

    SvaraRadera