fredag 28 september 2012

Den vämjeliga judeförföljelsen i Malmö.


Sverige - ett intolerant land av människor i utanförskap med låg IQ och massiva läs- och inlärningssvårigheter.
Hur kunde det gå så illa.

"The attitude of the muslims toward the Christians and the Jews is that of a maste towards slaves, whom he threats with a certain lordly tolreance so long as the keep their place. Any sign of pretension to equality is promptly repressed."

Post 1945 rensades mer en miljon judar ut från muslimska länder - på grund av arabisk rasism.
Det är på intet sätt bättre nu.
Den kristna befolkningen har minskat med 90%  i de arabiska länderna de senaste 100 åren, muslimerna antingen dödar, eller tvingar i exil.
Det är ett mönster över hela världen genom alla tider.

Men det är inget att bry sig om, dom riktigt smarta fortsätter att hävda att Islam betyder fred, och att det är alla vi andra som är rasister.


sydsvenskan

skanskan

3 kommentarer:

  1. Se islam för vad det är, innan det är för sent

    SvaraRadera
  2. Ja, du Svensson, hur har vi hamnat i denna soppan???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Brukar jämföra det som hänt,vad som sker om man angriper ett getingbo...Ohyran kommer loss och "sticker" i dubbel bemärkelse i alla riktningar..
      Själv är min uppfattning,att det hela var Bush Jr o. FN,som orsakade allt det elände,vi i dag tvingas leva under i bl.a Sverige.Angreppet på Irak och Saddams död,var början till slutet.Nu finns bara sista försvarslinjen kvar i Syrien.Sen är det fritt fram för Arabernas folkvandring,för att nå sina mål att "berika" Europa,med sina seder och religon !
      Slutstriden för det hela lär våra barnbarn en dag få utkämpa!!Tråkigt att vår äldre generation skall lämna över ett sådant arv,till oskyldiga efterkommande.

      Radera