måndag 3 september 2012

Center-Karlsson i Forserum - vad döljer du för oss.



Anders Karlsson, C, i Foresrum, smäller igen dörren mitt i nian på Jimmie Åkesson. En riksdagsman ska hindras från att besöka en ort i landet.
En fientlig handling.

Så, jag undrar, Vad döljer du för oss, vad vill du gömma Karlsson?
Kan du förklara det för oss?

Vad en somalisk kvinna gör av med alla sina/våra pengar på i en lite by som Forserum?

6.510 kronor i etableringsersättning.
4.500 kronor i etableringstillägg.
4.500 kronor i bostadsbidrag.
3.754 kronor i barnbidrag.
2.546 kronor i underhållssöd.
= 21.810 kronor i månaden skattefritt.


fria tider aftonbladet expressen
petterssons



2 kommentarer:

  1. På flera bloggar har jag sett dessa siffror. Det känns inte helt rättvist i den här världen, för att använda en total underdrift. Min arbetslösa sambo måste köra tio mil om dagen för att delta i ett för henne totalt meningslöst aktivitetsstöd för att få några pengar överhuvudtaget. Några jobb finns inte. När skatten är dragen får hon ut c:a 3400 kr. Något annat stöd är det inte tal om, förutom en mindre milersättning. För att det inte ska bli några missförstånd så kan jag meddela att jag har en högst ordinär lön, själv. Det är är verkligheten vi måste leva med. Att spara till ålderns höst kan vi bara glömma. Att då se och höra om den verklighet som våra nykomna invandrare får, det är minst sagt... frustrerande. Ett starkare ord hade verkligen varit på sin plats. Och sen ska vi till på köpet ha dåligt samvete för hur dåliga och diskriminerande vi är. Om inte min uppfostran förbjuder mej skulle jag båda spotta på golvet och säga fy-fan för dessa politiker från 7-klövern och inte minst deras tama så kallade journalister. Jag föraktar dom ur djupet av mitt hjärta! Skogis.

    SvaraRadera
  2. Om alla svenskar med låga löner, usla pensioner och styva låglönejobb kände till dessa siffror. PER invandrad. Så skulle SD ha 50-60 procent av rösterna.
    All min avsky för denna vidriga orättvisa.

    SvaraRadera