torsdag 27 september 2012

Cecilia Hagen kommer ut idag.


Äntligen. Om det grova åsiktsförtrycket och vänstermarxismen inom journalistkåren.
Cecilia Hagen kommer ut idag:
-"Att försöka vara politiskt korrekt (som journalist) är ett heltidsjobb, i alla fall om man är en smula konflikträdd."

Vilket öde.
Tack käre Gud, att jag som ung inte ens vågade fundera på att fullfölja mina drömmar, om att få utbilda mig inom skrivandet, att få bli journalist.
Den möjligheten var inte för såna som jag, man måste vara samhällstillvänd=vänstervriden= marxist-leninist= ha partibok.

Ibland har det kommit över mig, en lite nyfiken undran, om hur livet skulle ha tett sig om jag fått välja yrke efter fallenhet och intresse från hjärtat då.

Idag när jag läser Cecilia Hagens livslögn, en ändlös kamp för att få vara en av de beskäftiga och högljudda, de som sätter agendan, tänker rätt, manövrerar, dirigerar, håller ihop som en cementmur, utsluter, fördömer och inte släpper in, så lider jag med henne.

För dom kommer att hudflänga henne. Dom kommer att skymfa henne bakom ryggen, dom kommer att betrakta henne som en quisling, dom kommer att kalla henne "tant", "lilla vän" och "kärring".

För PK-grupptrycket är ju en internare.
Inget som vi som vet, aldrig någonsin skulle få veta.







2 kommentarer:

  1. När fan blir gammal blir hon religiös? Jag tror att Cecilia Hagen är tillräckligt gammal, har tillräckligt med skinn på näsan och försörjningen tryggad så att hon kan släppa fram sitt sanna jag? Symptomatiskt var just att hon gick på journalisthögskolan just 1968, åren då Sverige började sin resa mot avloppet.

    Fortsätter hon så här, vilket inte alls är självklart, och kanske får några till självförsörjande med sig så kanske kulturmarxisternas makt över media avtar. Jag såg förresten att Göteborgs-Posten varslar 55 personer så den bistra verkligheten flåsar mediamytomanerna i hasorna.

    "- Vad kan man kalla 55 uppsagda på AB Stampen?"
    "- En bra början."

    SvaraRadera
  2. Tänk om det vore lika självklart att säga upp de i riksdagen som är för dyra och inte tillför något som folket kan förvänta sig!!

    SvaraRadera