tisdag 4 september 2012

Bo Johansson från Foresrums Samfariseiska Förenining skapar motsättningar med sitt egenrättfärdiga och skenheliga hyckleri.



Nu följer jag den simpla journalistikens enklaste väg, och frågar Bo Johansson:
-"Vad tycker du? Ska alla riksdagsmän få lov att åka till alla platser i Sverige?"





svd  sr




4 kommentarer:

  1. Nej-minsann. Inga Sverigedemokrater i Forserum, eller på andra ställen med invandrarproblem. Dom ser ju verkligheten och har oftast fräckheten att säga som det är. Dom vill vi inte ha att göra med. Det blir bara så komplicerat. Skogis.

    SvaraRadera
  2. De "storsintaste" i Sverige är de svagsintaste.

    SvaraRadera
  3. Iofs kan jag köpa att man är ärligt trött på mediadrevet som har varit rent orättfärdigt. Kriskommissioner, brev till FN och den amerikanska södern på 50-talet. Herreje .... undrar hur snacket går bland killarna som orsakade mycket med sina ligistfasoner. Inte får de mer respekt för vuxenvärlden precis om de har en aning om vad som pågår.

    Dock är det rent dumt att det är SD man riktar sig till då det gäller att inte komma dit och kolla läget som just alla andra gjort.

    Jag har samlat länkar på uttalanden som gjorts av de som protesterat mot anklagelserna, samt att polisens undersökning av telefonsamtal inte gav något. Sammantaget tror jag att de första artiklarna som gick ut är rena rama sanningen. Sedan fick anti-rasisterna tag i nyheten och det blev en jättekalkon. Skitkul att sitta där och veta vad man pratar om medan andra pratar över huvudet på en.

    /Läsare

    SvaraRadera
  4. Kristallklar analys. Hur hårt måste man blunda, hur döv måste man vara för att inte se och höra.
    Antirasisterna har kopplat greppet om trögsvensken, och vet exakt vad dom gör för att få björnen att dansa.
    Tills vi blir fler och fler och fler.

    SvaraRadera