onsdag 26 september 2012

Behrang Miri gör en Mona.




Miri har kört sitt framgångsrace inför devota kulturextremister och PKister, men när han vill starta bokbål och går på pumpen, får han hela övriga Sverige emot sig.
 Då blir Miri kränkt, ledsen och trött,  och behöver pusta ut och vila upp sig i en s.k time-out några dar.

En chicken som inte pallar trycket?
Han har för lite inget vikingablod i sig.

Men Kulturhuset har stor tilltro för den självsvådlige och vänsterradikale cencurivraren, som vill förvanska historien för våra barn:
- Vi har ett enormt förtroende för Behrang Miri, som fortsatt konstnärlig ledare för barn och unga. Han har fantastiska idéer och ett stort strategiskt tänk för hur vi ska förändra och bli bättre när det gäller att arbeta med barn och ungdomar.

Fantastiska idéer och ett stort strategiskt tänk??

Och hur är det på nåt vis goda idéer för alla oss, som tror på yttrandefrihet, och är livrädda för all form av diktatur.
Kanske han ändå passar bäst ihop med de styrande i Iran.

aftonbladet DN



6 kommentarer:

  1. Han pratade först, och tänkte sen.

    SvaraRadera
  2. Visst pratade han! (glöm inte tillägget att även vuxenlitteraturen skulle ses över ...). Jag tvivlar dock att han tänkte förrän hela havet stormade och 99.9% av de media jag frekventerar inklusive kommentarsfält blåste rakt emot honom. Jag har inte sett något liknande förut! Eller, jag vet då inte vart jag ska gå för att hitta ev hejarklack. AFA? EXPO?

    /Läsare

    SvaraRadera
  3. Det är fullständigt öbegripligt hur ett illiterat Hen har kunnat få en anställning på Kulturhuset.
    Likaså är det lika obegripligt hur barnbibliotekarierna, akademiskt skolade, kunde gå med på att plocka bort litteratur.
    Detta Hen, en vuxen man, sitter med en "negerkastrull" på huvudet, inomhus och pratar om att bota svenskar från "afrofobi". På så sätt förstärker han bara intrycket av att vara totalt obildad.
    Kulturhuset och dess anställda finansieras av skattemedel. Det är alltså du och jag som betalar för idiotin./Länsmansdjäveln

    SvaraRadera
  4. Min Björn instämmer och frågar samma sak. Hur gick anställningen till?
    Är du invandrare? JA
    Är du PK? JA
    OK du blir chef.

    SvaraRadera