lördag 18 augusti 2012

WOW! WOW! WOW! WOW!


Hopfällbar elektrisk bil - sååå framtiden: full demo!

Vill ha!

6 kommentarer:

  1. I sin rätta omgivning är det en trevlig liten manick. Men skulle den, eller liknade fordon ersätta den traditionella bilen överallt, så undrar jag vad det hade gjort med elpriset och tillgången på el. Många glömmer att elen kommer inte till genom någon gudomlig försyn som många elfordonsförespråkare verkar vilja ge sken av. Men rätt bil på rätt plats är väl okej. Framtidens teknologi kanske kan oss något ännu bättre. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Så är det med människor som utan att tänka, bara springer på alla bollar i luften.
    Jag var mer imponerad på det hopfällbara och allt det tekniska andra, inte elen i sig.

    SvaraRadera
  3. Jag tog väl bara en chans att få lufta mitt missnöje med miljömaffian (mycket maffia blir det). Jag imponerades också av alla möjligheter. Av alla "brainstormingshittepå" blir det väl ofta något bra till slut. Teknik är oftast roligt och intressant. Förutom gräsklippardjävelen! Skogis.

    SvaraRadera
  4. Elbilen ser fräck ut. Men om jag fick välja ett transportmedel för stadstrafik så skulle det bli en T-55:a. Kanske inte den bränslesnålaste lösningen men fram kommer man alltid. Och problem med att hitta parkeringsplatser är ett minne blott. Och framför allt den är ursnygg. En riktig "Babe magnet" (eller vad det nu heter) mao.

    /Plutten

    http://www.youtube.com/watch?v=KF01qiVxV6E


    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här är min favorit. Passar utmärkt i trånga gränder, även om din stridsvagn nog ordnar egna vägar på ett lättare sätt. Skogis.

      http://www.youtube.com/watch?v=xZ-kWqUGP9o&feature=related

      Radera
  5. Gryyym, fast svårparkad....

    SvaraRadera