onsdag 22 augusti 2012

Sveriges riksdags-AB Gummiryggar - lägg namnet Tine Bramsen på minnet.


De där 70-80 muslimska bestarna som "firade" sin islamska högtid genom att skjuta på varandra, samt storma och vandalisera , akutmottagning, sjukhus och ambulanser i Odense, har nu hotat polisen med efterspel om de inte omedelbart friger samtliga gripna.

Då uttalar sig  ordförande i  danska folketingets utskott för utlänningar och integration, Trine Bramsen, (S):

- Dessa våldsmän ska överväga om de inte bör resa hem dit de kom ifrån, eller om de vill vara en del av det danska samhället.
Om man inte kan underordna sig de värderingar och normer som gäller i Danmark, så måste man ifrågasätta om det är här eller i ett annat land man hör hemma, även de som redan blivit danska medborgare.


Fast.
Att be dessa vildar tänka, överväga, och underordna sig,
Hur realistisk och genomförbar är den hallucinationen?

Men.
Trots allt är Trine Bramsen en kämpe och förebild.

För här i Sverige hade ingen tordats säga knyst, och stå upp för vårt land och våra värderingar.
För här förespråkas chicken-patentlösningen dialog, och herre min je om vildarna skulle känna sig kränkta av  samhällets fientlighet!!






friatider

5 kommentarer:

  1. Jag tycker att hon är skarp och mycket tydlig (man får tänka på att hon uttalar sig på "kanslidanska" som har en annorlunda språkbild).

    Direkt från hästens mun (http://www.fyens.dk/article/2140565:Indland-Fyn--Trine-Bramsen--Overvej-at-rejse-hjem): "- I S tager vi den største afstand til disse mænd, der åbenbart ikke har forstået, hvordan man opfører sig i Danmark. At gå til angreb på et sygehus er fuldstændig vanvittigt og et overgreb på danske værdier.

    - Derfor opfordrer jeg som formand for integrationsudvalget disse folk til at bruge tiden mens de venter på at blive hentet af politiet til at overveje, at rejse hjem til deres hjemland. Dette da de åbenbart ikke har lyst til at være en del af Danmark, dansk adfærd og danske værdier, skriver Trine Bramsen.

    Desuden skal vi gøre alt, hvad vi kan for at finde disse folk og stille dem til ansvar for deres gerninger.

    - Jeg giver min fulde opbakning til Fyens Politi i deres arbejde - og har tillid til, at de kan finde disse lovbrydere, afslutter hun sin mail."

    Sug på den du, Ullenhag.

    SvaraRadera
  2. På danska blir hon äh grymmare, hon får mig nästan att svimma av eufori!

    SvaraRadera
  3. Svenskar tycker synd om våran statsminister,Svenskar tycker synd om invandrare. Att Svensken själv får det sämre, tycks han strunta i.

    SvaraRadera
  4. Carina:
    Hela Europa vaknar sakta men säkert,hoppas nu bara att det inte redan är för sent..Om ni har intresse av att se hur EDL o.GDL,tillsammans med Pro-Deutschland under gångna veckoslutet genomförde stora demonstrationer i Berlin för att väcka upp allt fler..Gå då in på "pro-Deutschland-online.de" och titta på det stora bildspelet från manifesterna !!
    Lördagen ägnades åt att protestera framför Salafisternas Moskeér,i de stora islamistiska stadsdelarna..
    På söndagen tog man upp problemen med vänsterextrema och AFA,samt kommunistiska organistioner..
    1800 poliser skyddade mötesdeltagarna,under de två dagarna !!

    SvaraRadera
  5. Tack för de upplyftande nyheterna, Lars!
    Svensson, vad fick vi med modersmjölken, vi svenskar, som tycker synd om allt och alla alltid.

    SvaraRadera