fredag 24 augusti 2012

Malmöfestivalen har haft hundlook-a-like-tävling.


Fast vinnaren i skanskan, njaaaa, inte så bra.
Så här ska det se ut!!




8 kommentarer:

  1. Det understa paret ser ju riktigt bra ut. De övriga ser mest ut att bara förtjäna varandra, även om det nog är lite synd om hundarna. Hittade du ingen som passade ihop med kinesisk nakenhund? Inom regeringen... kanske. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Ullenhag. Han är väl obehagligt naken.

    SvaraRadera
  3. Skulle gärna se dina hundar på bild, vet bara inte hur jag skulle kunna lägga upp dem här. Är inte tillräckligt teknisk innovativ.
    Är du lik dem?
    Jag är lik båda mina hundar till sättet, men tyvärr är jag inte på långa vägar lika bedårande som de.

    SvaraRadera
  4. Jag kan ju försöka karaktärisera mej som hund. (Mitt liv som hund, brukar jag undslippa mej när det är lite "bööst" här hemma). Nå, rättning i ledet. Till sättet är jag nog närmast en labrador. Bedårande, tja... det finns nog inte i min verktygslåda för att beskriva mitt utseende. Det blir nog åt bulldogshållet är jag rädd. Skogis.

    SvaraRadera
  5. Fredrik Reinfeldt ser ut som en ledsen hundvalp, med sina vattniga ögon.

    SvaraRadera
  6. Skenet bedrar Svensson, man ska inte begå misstaget att döma hunden.....
    Angenämt, Skogis, nu har jag en bild av dig!!! Labradorer är bedårande, och bulldogs också. Är det dom som kan tappa ögonen?

    SvaraRadera
  7. Kanske. Det sägs ju att mycket ska man höra innan öronen faller av. Mycket ska man se innan ögonen faller ur, eller? Och, det är mycket nu. Skogis.

    SvaraRadera
  8. Reinfeldt ser ut att ha såna ögon som kan ploppa ut vilken dag som helst. Lite som Pinocchios näsa. Fast inte riktigt likadant.

    SvaraRadera