fredag 17 augusti 2012

Lo and behold!


Birgitta Ohlsson, FP, på expressen (!?!?!!!!!):
-"Därför måste vi stå upp för Pyssy Riots.
Åtalet handlar om mer än Ryssland. Det är en signal på hur yttrande- och pressfriheten på vår kontinent utmanas och urholkas på flera håll."

Ja du, Birgitta Ohlsson, inte sant.
Och det skriver du på ett regimtroget propagandablad som ständigt döljer bestämda sanningar för läsarna.
Det är tydligen väldigt enkelt att se grandet i sin grannes öga.

7 kommentarer:

  1. Redan när jag såg inslaget på nyheterna igår gjorde jag samma reflexion. Ser verkligen inte folk den helt uppenbara dubbelmoralen och därmed det totala föraktet för folket? I dessa media och myndighetspersoners ögon är vi ju inget annat än en skock får, att fösa runt efter eget behag. Jag vet inte för vilken gång i ordningen jag skriver det, men jag känner mej så frustrerad, maktlös och förbannad på hur det går till och hur man blir behandlad. Ta bara de många exempel som dykt upp på hur det festas för våra skattepengar. Det visar ju tydligt på våra makthavares inställning. Det verkar faktiskt vara så att majoriteten av svenska folket verkar vara, just en skock får, villiga att bli styrda uppifrån och dessutom gillar de flesta läget. I undersökning efter undersökning visas det allra största förtroende för just politiker som visar oss det största föraktet. Det är helt otroligt! Skogis.

    SvaraRadera
  2. De måste ha oerhört grandiosa egon, jag begriper inte, eller tar deras hjärnor bara in selektiv innformation.

    SvaraRadera
  3. Men är inte detta en av Sveriges typiska sidor??
    De öfvre styrande har sedan jag kan minnas,sökt lära andra länder hur de skall uppföra sig..
    Tidigare talades om att städa framför egen dörr,innan man...Detta gamla ordspråk tycks nu bortglömt !!
    Oooommm de styrande hade haft ett högre IQ,skulle man kunna inbilla sig,att detta var ett av knepen att leda in oss på saker,som absolut inte angår oss.Nu
    får man utgår från att dessa "Ryss-o.Vitrysslands"
    aktuella inre angelägenheter,inte skall eller har en avsiktlig propagandistisk bakgrund !!Troligare är att några av 7-klöverns deltagare försöker profilera sig,och sin dumhet.

    SvaraRadera
  4. Började inte det med Palme också, rent av?

    SvaraRadera
  5. Jepp, vi ska stå upp för yttrandefriheten i Ryssland, Vitryssland, Ukraina, Georgien, Mellanöstern, Nordafrika, Långtbortistan... Hur vore det om vi stod upp för demokrati och yttrandefrihet i Sverige och Europa (de centrala och västligare delarna)?

    Men det är klart, Pussy Riot gjorde bara det som EXPO och AFA gör under lagliga demonstrationer under en gudstjänst så det är klart att det kulturmarxistiska etablissemanget känner samhörighet.

    SvaraRadera
  6. Under dagen har kriserna i omvärlden tilltagit,och nu får Sverige allt fler problem att lösa...
    De tre ryska tjejerna fick två år bak galler,trots svenska PK-protester !!
    Tusentals "svenska kurder" sitter fast i Syrien,och kan inte längre få sina socialbidrag översända p.g.a EUs boykott...Nu begär de hjälp att få komma "hem",men Calle B är inte på bästa humör och säger nej..Nu får vi se hur länge han står till sitt ord...
    Men ett ännu större problem utspelar sig i 3:e världen,eftersom det visat sig att cigarettkonsumtionen ökat med nya procent..Framför allt är det den kvinnliga delen(11 %)av dessa njutare,som nu kommer i farozonen !!
    Dagen största EKLAT utspelade sig vid Mainz/Bonn i Tyskland.Utmed Autobahn hade något haft fräckheten att sätta upp plakat,som skulle påminna om mordet på Hess för snart 40 år sedan !! Detta sista vet troligen inte ens UD om ...(Bara några små axplock av Calle B`s dagliga arbetsbörda).

    SvaraRadera
  7. Snart drar vi ett gammal täcke över oss.....

    SvaraRadera