onsdag 15 augusti 2012

Jag har aldrig hört någon så urbota enfaldig som SSF´s VD Lars Rask.



Hur kan han annars uttala sig i såhär om missbruket av andras kronor:
-"Jag tycker inte att det är ansvarslöst, men kanske något naivt."
Naivt??
Mer girigt och beräknande.

På vilket sätt naivt, frågar SVT vidare?
- Just det här att man inte förutsåg allmänhetens reaktioner.
????????????????????????????????????????????????
Så,  det ingen har sett, har inte skett?
Här blottas den sanna ämbetsmannamoralen, som Rask nu raskt givet Sveriges mest motbjudande tryne.
Dessvärre fortsätter grodorna att studsa vilt omkring detta tryne:

-"Problemet är ju att det kanske är allmänna medel, men samtidigt så kanske man någon gång ska låta unga forskare få glänsa lite och vara med på någon intressant fest."

Glänsa?
Att "få glänsa" på andras bekostnad förblir en hållningslös skändlighet.





5 kommentarer:

  1. Det bekräftas allt mer hur låg moralen är i den "högre sfären". Det blir också allt mer motbjudande att se hur inställningen är till det som kommer fram. Jag skriver under på allt det du skrev ovan, Carina. Det är så låg och föraktfull inställning att det är inte sant. Men tyvärr är det ju sant. Och antagligen ännu värre om allt blev avslöjat. Det är ju skattepengar, våra pengar, som slösas iväg på det mest iögonfallande föraktfulla sätt. när det nu uppdagas. Jag saknar faktiskt nämnbara ord att beskriva mina känslor inför det här. De ord som finns vill jag inte skriva ner, inte här. Det är som att sitta fast i en mardröm. Det finns inget slut på eländet, ingen botten, det blir bara värre hela tiden. Och den stora massan av folket tycker att allt är i stort sett bra. Reinfeldt har det största förtroendet av alla. Herregud! Finns det inget medvetande kvar hos svenska folket i gemen? Jag börjar faktiskt undra på riktigt. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Ibland undrar jag om jag inte snart ska vakna från den vidrigaste och sjukaste mardröm nånsin.

    SvaraRadera
  3. Om inte allt detta får svenska folket att vakna innan 2014 är det fan imej kört för oss allihop. Antagligen är svenskarna det mest hjärntvättade folket som finns eller utrustade med det sämsta minnet någonsin...de glömmer ju för fasiken all skit som politikerna utsätter oss för på endast 4 år.
    Reinfeldt har det största förtroendet=SKÄMTAR de tillfrågade med oss?
    /HellBoy

    SvaraRadera
  4. Tänk efter. Egentligen är det väl en otrolig tur att de ertappade tryffelsvinen, som inte kan skilja på mitt och ditt, har de positioner de har. De kunde lika väl vara god man åt gamla mamma. En fattigpensionär som absolut skall skrapa ihop till ett "begravningskonto". Det är lögn i h-e att säga att jag ordnar det, när den dagen kommer. "Det handlar om heder", är det stående svaret./Länsmansdjäveln

    SvaraRadera
  5. Det är heder på svenska. Min mamma är likdan, allt är ordnat och skrivit så det ska bli lätt för mig.
    Jag vill bara inte tänka på den dan. RYYYYS. Ångest.

    SvaraRadera