torsdag 2 augusti 2012

Hör upp alla svenskar : SR erkänner att deras uppdrag inte är


att berätta sanningen.
Utan privata vinklingar av den.

Lyssna på flagrant avslöjande SR.
Detta kan jag aldrig acceptera.
Min anmälan till granskningsnämnden är nu skriven och inskickad.
BEKRÄFTELSE
Vi har tagit emot din anmälan.

Anmälningar och synpunkter är viktiga underlag för granskningsnämnden för radio och tv:s tillsynsarbete. Enligt myndighetens instruktion ska nämndens granskning främst avse de anmälningar vars prövning bidrar till en god efterlevnad av gällande regler. För att effektivt använda myndighetens och nämndens resurser prioriteras därför vissa anmälningar. Detta innebär att alla anmälningar inte kan prövas. Anmälningar som berör en enskilds personliga intressen eller ett företags intressen eller frågor av principiell betydelse ska dock alltid prövas av nämnden.

VAD HÄNDER NU?

Om din anmälan inte leder till någon prövning får du besked om detta inom cirka en månad.

PS "Stjärnan" som intervjuas heter Sofia Thermaenius.

8 kommentarer:

  1. Är det så man ska tyda uttrycket "den fria televisionen"? Att man är fri att göra, och vinkla, som man själv vill! Jag får nästan utslag av obehag när jag ser deras reklamkampanj om den "fria" televisionen. Vilket hån. Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror att det är en ren provokation,alt.den nya socialistiska skolreformen,som nu slagit helt genom..
      Gör som jag skaffa en ASTRA satellitmottagare,och du kan höra/se hela Europa o.mer därtill..
      Dessutom finns det i nya digitala mottagaren,skön musik hela dygnet runt..Själv har jag boykottat svensk STATS-TV sen många år,och mår inte sämre av att undvara dem !!

      Radera
  2. Mot min vilja så hamnar mina sympatier hos den stackars Sofia Thermaenius. Hon utsattes för en dos verklighet som hon inte klarade av.
    Hon är säkert trygg i sin roll som "antirasist" och "opartisk" medarbetare men nog borde väl någon ansvarig i programkontrollen sett till att hon inte behövde blotta sin okunnighet på det här sättet.
    Det är bara så pinsamt.

    SvaraRadera
  3. Hoppas inte Sofia kände dig hotad......;-)

    /HellBoy

    SvaraRadera
  4. vad säger man, hon är bara ett baaaaaarn

    SvaraRadera
  5. I den åldern visste jag precis allting, jag kunde gå i döden för mina tankar - som jag naturligtvis ärvt av nån annan.
    Mitt uppvaknande precis som insikten att jag faktiskt inte är odödlig, kom mer eller mindre långsamt tills jag började kunna förstå och tänka själv.
    För Sofia att tappa byxorna i direktsändning, och stå där naken, undrar vad det får för effekter för henne??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Likväl finns de som vill sänka röståldern..Detta är väl enbart ett av otaliga bevis,att det krävs en ynka livserfarenhet innan man "vet allt"..
      Men sen kan man ju inte hellre,som inom importindustrin katalogisera 25-åriga som baaaarn..Då skulle ju valboskapen drastiskt minska !!

      Radera
  6. Det värsta är väl ändå att de på SVT och SR fullständigt skiter i vad människor som inte är helt och fullt politiskt korrekta säger och tycker om deras förträffliga program. Granskningsnämnden tycks bestå? av fd östtyska statsi spioner, diverse vpk och expo anhängare och en och annan avdankad betonghäck(S).

    SvaraRadera