måndag 13 augusti 2012

-"Hjälp, barnen blir tvångsförnorskade!"


En tamilsk invandrarkvinna har fråntagits sina barn av barneverket i Norge, efter en anmälan mot familjen.
I förra veckan fick den tamilska kvinnan veta att deras barn placerats i två olika etniskt norska fosterhem. Något hon har fruktat!
????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ja, kors i Mölndal, det var den jävla jäveln jävlas varenda da, ja jävlar vilket jävelskap men jävlar -  ni fattar vicket helvete - trygg säng att sova i, tre lagade mål mat, nån som tar hand om och bryr sig, ger mening med livet för de små, gratis skola, gratis sjukvård, gratis omhändertagande i ett fritt och demokratiskt land.

Kvinnan:
-Barnen glömmer språket och vår kultur. När barnen en dag kommer tillbaka till oss, hur ska vi kommunicera med varandra??

Ja! Hur?! Hur?! Hur?!!!!

Den norska tant Flum och farbror Flum-Flum på FlumskaVerket instämmer gravallvarligt:
-Ett barn behöver behålla sin identitet. Ingen har rätt att ta den från barnet. Detta kommer sakta men säkert att krävas en kulturell utredning om detta.

Eller hörni-ni - jag har en sjukt galen idé -så kan föräldrarna lära sig norska.

The world has gone mad.

nrk

4 kommentarer:

  1. Nu kanske det blir något av barna.

    SvaraRadera
  2. Jäpps, vågade inte ens tänka tanken, men ssssccchh, här finns ju faktiskt ett hopp!

    SvaraRadera
  3. Mamman kan ha missuppfattat inbjudan till Norge !!
    Hade förväntat sig en hydda,med utealtan och kokusnötter i träden.
    Måste ha varit en stor kulturchock när hon efter denna långa resa,inte fann några teplantager och allt såg så annorlunda ut.Därtill ett språk som för dem var nästan omöjligt att förstå!!

    SvaraRadera
  4. Jag fattar det inte. Det måste finnas en anledning till att barnen blev omhändertagna. Missade jag den informationen? Och... är det inte meningen att de som flyttar/flyr till Norge eller vilket land som helst, SKA intrigeras och lära sej språket, traditioner och levnadssättet, arbetsmarknaden, osv.? Ska alla som kommer hit curlas till och bortom döddagar. Vad menar egentligen de skötsamma som kommer hit och som vill göra något själv av livet här?
    Om man nu inte vill intrigeras, så finns ju alltid alternativet att flytta till ett land där man får lov att utöva sin religion och sina traditioner fullt ut.
    När de omhändertagna barnen blir vuxna nog, kommer de säkert, om de vill, undersöka sina rötter och själv avgöra var de hör hemma. Min åsikt - inte särskilt PK. Men det har jag aldrig varit. Skogis.

    SvaraRadera