söndag 15 juli 2012

Politiskt övergrepp på svenska barn.



Ruth Nordström:
-"Man frågar sig varför barnen skall behöva dekonstrueras till könsneutrala varelser på genusneutrala förskolor? Varför svenska dagis och förskolor i större utsträckning rekryterar genuspedagoger och varför de svenska barnen tvingas in på statligt subventionerad barnomsorg från så tidig ålder?
Genom att förespråka avvikande sexuella beteenden och bryta sönder naturliga normer blir barnen försökskaniner för sexlobbyisters och genustyckares experiment. Det kan med all rätt ifrågasättas om det i själva verket handlar om ett faktiskt övergrepp mot barn."






Läs hela inlägget här.

1 kommentar:

  1. Fungerande länk: http://www.varldenidag.se/ledare/2012/04/30/Lat-Sverige-bli-ett-europeiskt-foredome/

    Även om jag hatar kulturmarxisterna och aldrig skulle acceptera en genuscertifierad förskola eller skola så menar jag att Ruth Nordström är en kristen fundamentalist. Styrelseledamot i Ja till Livet (abortmotståndare) och ordf för Swedish Human Rights Lawyers (oklart vad det är kuliss för). Svensk Mulla Krekar fast kristen?

    Härförleden ondgjorde hon sig över fosterdiagnostik för att det blev färre barn med Downs syndrom. Jag har full respekt för de som tar beslutet att genomföra graviditeten och sedan ta hand om sitt barn men efter Frankfurtskolans genombrott i Sverige 1968 och mängden latteföräldrar som det fört med sig så verkar det vara väldigt chict med ett "problembarn" - några månader, sedan får samhället ta över med ytterligare nedskärningar på andra fronter som följd.

    Den så kallade moderna humana människosynen kan vara så undfallande och inhuman. Att medvetet döma någon till livstid, kanske i ständig smärta och utan högre medvetande är enligt min måttstock både grymt och omänskligt. Det är skillnad på liv och existens.

    Barnet "Linnea" är ett sådant exempel, för tidigt född och dessutom utsatt för grav felbehandling (kanske på grund av ovanstående resursbrist), på grund av detta livsodugligt resulterade ett helvete under ett par år för anestesiologen ("Barnläkaren"), som försökte göra hennes sista tid i livet uthärdligt, på grund av att Linnea gick ur tiden kanske en aning tidigare än väntat. Är verkligen detta humant?

    SvaraRadera