söndag 22 juli 2012

Kom igen nu svenska kvinnor!


Mångkulturen kräver mer av oss.
Nu är det dags att vi alla följer Malmökvinnans grynhårda jäklaranamm-motstånd!  En för alla - alla för en.

 En man som tänkt sig att råna en kvinna i Malmö fick lov att tänka om när hon vägrade ge sin väska ifrån sig. Inte ens tårgas bet på kvinnan och rånaren sprang därifrån tomhänt.


skanskan
gp

4 kommentarer:

  1. Gärna mer av sånt. Fast man är lite rädd för att nästa rånare är bättre beväpnad och inte ger sej så lätt. Mer civilkurage behövs, fast jag är väl medveten om att förövaren oftast skyddas mer än de som hjälper offren. Skyddas och tas om hand mer än offren själv. Det är helt obegripligt. Jag är också väl medveten om att jag är inte helt säker på hur jag själv skulle reagera om jag hamnade i en liknande situation. Jag hoppas bara att jag skulle reagera överhuvudtaget och försöka ta för mej, eller hjälpa till. Ambitionen finns, definitivt. Skogis. PS. Bilden... när man ser ansiktet på tjejen är det inte helt olikt dej, Carina. Har du stått modell? Eller är det dags att byta glasögon?

    SvaraRadera
  2. Hahaha-ha - upptäckt! Fotomontage. Ett smickrande sådant, gjord av en av sönerna som en gång för länge sen gjort seriefigurer av hela familjen i enlighet med våra personligheter - det kan alltså vara så att åtminstone en person på jorden upplever mig som wonderwoman- även utan den retoucherade looken!!

    För övrigt vet jag lyckligtvis inte heller hur jag skulle bete mig, kanske skulle jag reagera impulsivt, handla innan förståndet. Hoppas att jag skulle våga sätta gränser - men vem vet - allt beror på situationen.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Den där pinuppan är klädd (oklädd) i USAs flagga. Så svensk är du?

    SvaraRadera