måndag 16 juli 2012

Världspremiär för italienarna.


Med tillvalet ”Coffee experience” blir Fiat 500L ett rullande kafé. 

Bilen är först i världen att erbjuda en ”fullt integrerad” espressomaskin.
Inte imponerad.
När kommer Fiat med en egen pizzabagare i 500an?

4 kommentarer:

  1. Vi hade en gång en Fiat 850 sport. Det var en upplevelse. Ibland när man skulle lägga i ettan fick man i backen. Det var en svettig upplevelse båda för en själv och bakomvarande. Även övriga växlar spelade en grymma spratt då och då. En gång fick vi upp den i nästan 130 kmt nerför Glumslövsbacken. Det tog ett dygn att hämta sej efter den upplevelsen. Möjligen blev det detsamma för en och annan medtrafikant. Den skrotade sej själv med att efter en kvart efter parkering sakta rulla baklänges in i ett träd. Men inte fanken hade den någon espressomaskin. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Pizzabagarna kör väl pizzaracers, BMW eller Mercedes? :-)

    SvaraRadera
  3. Hahaha, åh, jag kan se er där ner för Glumslövsbacken - men ni hade i alla fall vacker utsikt, om ni nu hann med det - i den hastigheten!!

    Tänkte inte på det Argus, förresten, nu för tiden verkar det som om de flesta pizzabagare på nåt konstigt vis är - kamelfösare. Hur blev det så?

    Och varför satsade inte SAAB stort och satte in en egen kran med mellanmjölk i - hade varit kanon, löst alla problem.

    SvaraRadera
  4. Nej, någon utsikt hann vi inte med. Den är annars hänförande, inte minst i mörker om det går norrut. Både Helsingborg och Helsingör lyser upp mörkret. Men just då fick man vara glad åt att man höll sej kvar på vägen, fast den var dubbelfilig. Eller det var nog tur att den var det. Mellanmjölk i bilen är väl en lysande idè. Dagen efter har man ju filmjölk. Kanske smör den tredje dagen. Lite av ett kinderägg. Skogis.

    SvaraRadera