lördag 21 juli 2012

Häng ut Niklas Elert på expressen - halal -ujah!


Niklas Elert om den heliga massinvandringen:


- "Vi måste vidga perspektivet från det snävt nationalistiska.

Hur gör vi det enklast? Låt långtbortistanierna komma hit. När det kommer till global fattigdomsbekämpning är migration en långt effektivare metod än bistånd."

Ursäkta att jag bryter in här i pekoralen.
Men. 
Alla som mot förmodan tror att Niklas Elert faktiskt vet vad han snackar om lyssna en gång till på fakta och klokskap: http://www.youtube.com/watch?v=6EFmsgEmozg&feature=player_embedded

Elert fortsätter: 
-"Men, frågar sig någon, är det inte bara att åka till miljonområdena och betrakta fattigdomen, brottsligheten och utsattheten för att förstå att på invandring följer en massa problem?
Det är inte sant."
??????????????????????????????????????

-" Invandringen är lösningen på problemen: den ger människor möjligheten att slå sig fria från ekonomiska och politiska bojor och att skapa sig en bättre framtid här. Alternativet i hemländerna är många gånger att leva på gatan eller sitta i fängelse för sina åsikters skull."

Och?
Vi då?
Vi som betalar?
What´s in it for us?
Liksom....

-Elert igen:
-Visst, nyanlända kommer nästan alltid att vara fattiga med svenska mått mätt. 
Men de mångfaldigar ändå sin förväntade inkomst genom att ta sig hit. Och vad vi ser i våra "utsatta områden" är ingenting mot den utsatthet människorna som bor där skulle ha levt under i sina hemländer.
Invandringen minskar de globala orättvisorna - skillnaden är att den får oss att tydligare se det som finns kvar av dem. Det kallas transparens och är något positivt, inte minst för att det innebär att vi kan göra något åt problemen.

Yeah right.
expressen

7 kommentarer:

  1. FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, Artikel 14, 1. "Var och en har rätt att i andra länder söka och åtnjuta asyl från förföljelse."

    Hittar ingenting om livstids, arbetsfri försörjning eller utträngande av den rådande kulturen.

    Artikel 29 verkar glömmas bort i Sverige: 1. "Var och en har PLIKTER mot samhället, i vilket den fria och fullständiga utvecklingen av hans eller hennes personlighet ensamt är möjlig."

    2. "Vid utövandet av sina rättigheter och friheter får en person endast underkastas sådana inskränkningar som har fastställts i lag och enbart i syfte att TRYGGA TILLBÖRLIG HÄNSYN till och RESPEKT för ANDRAS RÄTTIGHETER och FRIHETER samt för att tillgodose ett DEMOKRATISKT samhälles BERÄTTIGADE KRAV på MORAL, ALLMÄN ORDNING och ALLMÄN VÄLFÄRD."

    Jepp, bara att anmäla sjuklövern inför FN:s kommission för de mänskliga rättigheterna.

    SvaraRadera
  2. Vackra, vackra, vackra ord. Skulle vara intressant att testa dem i lagen.

    SvaraRadera
  3. Carina:Tror att det för din del är troligare,att lyckats simma över till Estland,än få rätt mot en enväldig Riksdag..Det skrivna ordet jämte lagar,har ingen inverkan i diktaturer...som Absurdistans !!

    SvaraRadera
  4. Lars, den som simmar motströms får väldigt starka armar!!

    SvaraRadera
  5. Bara döda fiskar följer med strömmen. :-)

    SvaraRadera
  6. Bara döda fiskar följer med strömmen. :-)

    SvaraRadera
  7. Jäpps, speciellt hjärndöda.

    SvaraRadera