torsdag 5 juli 2012

Ett vettigare alternativ.


I SvD kan du idag ställa frågor till Erik "Myten" Ullenhag. Med start 13.45 chattar integrationsministern med läsarna.


Eller också kan du stånga din panna blodig med samma resultat.





3 kommentarer:

  1. Vår vän har redan visat sin okunnighet. På en fråga om pension. En svensk som arbetat hela sitt liv får mer pension! När skall denna man lära sig ta reda på fakta innan han uttalar sig! Har tydligen inte hört talas om ÄFS.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Naturligtvis är han inte okunnig på den punkten, han är mycket noga med bara prata pension. Det var samma sak när faktiskt Pensionsmyndigheten tog upp just ÄFS och då visade upp bruttobeloppen. Att skatt utgår på pension men inte på bidrag var någonting som man inte låtsades om. Varför man gör så här är en fråga som jag dagligen och stundligen funderar över. Den enda [o]rimliga lösningen är att någon främmande art tagit över deras kroppar. :-)

      Jag tror inte på någon sagobok eller några my(s)tiska figurer men väl på naturvetenskapen och att yxhugg går igen. Det rimliga straffet får dessa landsförrädare vore att de fick kommunarrest i Tensta, Hammarkullen eller Rosengård när väl det svenska folket vaknat.

      ÄFS uträknat: http://varjager.wordpress.com/2011/04/09/garantipension-kontra-aldreforsorjningsstod-afs/

      Radera
  2. Till och med Pohl Pot på Expo, har anförtrott mig mig i telefon, att dom själva behöver lära sig mer om islam. Han frågade till och med var man bäst kunde skaffa sig mer kompetens. Mitt svar kom helt automatiskt, på nätet.

    SvaraRadera