fredag 13 juli 2012

Den glada karnevalen i mammas Landskrona har mest baksida.


LANDSKRONA. 17.40: En 35-årig man kallar på polis sedan två barn i 12-årsåldern försökt växla en falsk tjugokronorssedel på Kasernplan. Barnen försvinner från platsen.
21.01: En 15-årig flicka ertappas med en starkcider i handen på Eriksgatan. Polis häller ut cidern och anhörig hämtar. Okänt var hon fått tag på cidern.
21.15: En 50-årig kvinna ska betala på Rådhustorget då hon upptäcker att plånbok och mobiltelefon saknas i handväskan.
21.18: En 16-årig pojke får sin starköl uthälld av polis på Storgatan. Även hans sex öl i väskan hälls ut. Det är okänt vem som sålt ölen, men han uppger att den inte är inköpt i Landskrona.
21.20: Polis hittar en narkotikapåverkad 19-årig man på Suellsgatan som knappt kan stå på benen. Han uppträder aggressivt och förs med poliseskort i ambulans till lasarett. Han hade en mindre mängd narkotikaklassat preparat på sig.
23.05: Någon tänder bengaler bland publiken på Rådhustorget med kraftig rök som följd. Flera personer får svårt att andas och panik utbryter. Röda korset får hjälpa flera. En ung kvinna förs hem och en 17-årig flicka förs till lasarett med ambulans då röken utlöst ett astmaanfall.
00.00: Vakter griper en 15-årig pojke sedan en 49-årig man anklagat honom för att ha stulit hans plånbok på Rådhustorget. När polis kommer vill 49-åringen inte längre medverka.
01.30: En 20-årig man får sin mobil ryckt ur handen på Tuppaskolans parkering när han är på väg hem. En man i 40-årsåldern lämnar platsen springande.
03.00: 4 personer åker taxi från Landskrona till Eslöv. Där tar de springnota värd 1 500 kronor.
03.30: En kvinna i 50-årsåldern blir rånad på bland annat plånbok av tre män i Slottsparken. Hon får ena ögonbrynet spräckt, skrapsår på händer och i ansikte samt svullet knä. Gärningsmännen är i övre tonåren

Min 80åriga mamma blev bestulen på sin plånbok i väskan.

FY FAN för politikernas mångkultur.

HD

7 kommentarer:

  1. Dessutom kan Festival-besökarna njuta av orten Landskronas urexotiska maträtter,typ Varm Korv m.bröd,Hamburger och även Pom frites finns i de små bodarna..Rätter och smaker som sedan årtionden tillbaka inte kunnat upplevas på orten !!
    En 7-årig flicka fick ett tangentbord i huvudet redan på invigningsdagen.Detta hade kastats ut från ett "höghus",ännu har inte den som förlorat bordet hört av sig.Allt enligt säker poliskälla.
    På dagens agenda stod bl.a ett "Slow Motion event" Här var ljudnivån låg och rörelserna minimla...bland deM som satt i en ring på gräsmattan.
    F.ö har inga mord eller svårare knivskärningar ännu inrapporterats !!

    SvaraRadera
  2. Carina:
    Såg först nu bak efter,att denna "karneval" hade orsakat även din mamma sorg..Något som jag är en av de första att beklaga.
    Men just nu finns ovanligt många zigenare,och andra kringresande kriminella i hela Skåne.
    För dessa är sådana tillställningar lika lönsamma som Kiviks marknad !!

    SvaraRadera
  3. I dag lördag fortsätter Festivalen.
    En världsartist bjuder på sambadans,och inte vem som helst utan.. INA PRAIA,som redan 1993 första gång kröntes till drottning.Nu har man lyckats damma av henne,och på nytt kommer hon att vicka på höfterna,för såväl ortens infödingar,som de nyimporterade !
    Nytt publikrekord är att vänta....

    SvaraRadera
  4. PS...
    Glömde i min iver,att kungöra sambadrottningen medverkan vid dagens festligheter,kungöra att man under ICKE karnevalstid,kan se denna konstnärinna i Värpinge IF`s klubbdress
    DS

    SvaraRadera
  5. Som ytterligare ett festligt inslag,kan jag från min position,(på behörigt avstånd från festivalstaden) tillika avslöja att Luftvapnet under lördagseftermiddagen celebrerade Landskrona.
    Två av luftförsvarets JAS-plan paraderade utmed västra Skåne,ljudligt på låg höjd..Ett som vanligt välkommet avbrott i tystnaden,när inget annat inträffar.Huruvida detta innebär ett säkrare firande,senare under kvällen återstår att se !!

    SvaraRadera
  6. Tack för alla rapporter, Lars, har haft fullt upp, men är förtvivlad för mammas slantar, kort, frikort, medmerakort och ID-kort. IDkort måste ju nu i mångkulturens tidevarv också spärras och ett nytt beställas för 400 :-
    En äldre dams IDkort kan användas i brottsligheten, den mångkulturella.
    Tvi.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Carina det är verkligen tråkigt..
      Den ända tröst jag kan sända dig o.din mamma är, att högre makter i kväll tycks straffa Landskrona,men tyvärr också andra oskyldiga i västra Skåne..
      Ett åskväder,som från en annan värld,driver längs hela kusten lång..Blixt efter blixt och huxflux har mitt normalt höga blodtryck,sjunkit lika drastiskt som lufttrycket...Förhoppningsvis bättrar det hela sig i morgon,när festivalens
      "regndanser" och samba-uppträdande äntligen är tillända...

      Radera