torsdag 14 juni 2012

Vad betyder egentligen mångkultur?


Syrier är nu den tredje vanligaste gruppen som söker asyl här, Migrationsverket fattar i dagarna ett beslut om att låta alla stanna.

Betyder mångkultur bara att ett lands ursprungsbefolkning lydigt ska finna sig i förfrämlingandet, och att tigande se på när krigiska etniciteter kommer hit med sina nedärvda hat mot varandra och oss.

Fins det en enda av våra eudiotiserade fiaskopolitiker som tar historiskt ansvar för vad som sker med Sverige i mångkulturens namn?

SvD



3 kommentarer:

  1. Det verkar som "mångkultur" inträffar när fundamentalisterna inom islam fått som de vill...

    SvaraRadera
  2. Har de ingen självbevarelsedrift, Reinfeldt-Lööf och Ullenhag och resten?

    SvaraRadera
  3. Islamisterna skapar oro, konflikter och krig i de muslimska länderna för att de sedan under förevändning att de behöver vårt stöd (mot diverse diktatorer) och asyl i våra europeiska länder, kan flytta sina trupper hit.
    De har kommit från Afghanistan, Somalia, Egypten, Tunisien, Libyen, och nu är den senaste truppförflyttningen från Syrien på väg mot Europa . (EUthanasi=dödshjälp).
    Där de intet ont ananande naiva dårarna tar emot dem med öppna armar, och därmed kan känna sig sååå goooda sååå.
    Hur många "sleeper cells" har vi inte redan här. Tack så mycket 7-sovarna i riksdagen, och de som röstat fram dessa som de tror skall frälsa världen ifrån ondo, genom att importera ondskan hit, där den som genom ett trollslag skall förvandlas till godhet.

    SvaraRadera