lördag 23 juni 2012

Svensk mångkultur hatar allt och alla.


Jag har lånat bild av ATfoto om det som skapat rubriker om mammas Landskrona just idag.

En svart Saab kom i mycket hög hastighet in på gamla flickskolans parkering och försökte köra på en person. Detta startade ett  våldsamt bråk och en av männen drog vapen, vittnen såg att flera av männen var beväpnade med pistol.
Polisen kom snabbt till platsen, och med vapen i händerna fick de kontroll över situationen.

Cred till polisen.
Det krävs oerhört mycket för att ge sig in i ett gäng-jordgetingbo i Lööfs/Ullenhags/Reinfeldts drömstad.
Mångkulturen kräver heroiska insatser av svensk polis 24/7.

"Bild och text är hämtat i samråd med fotografen från www.at-foto.dinstudio.se"

expressen

5 kommentarer:

  1. PK-pressen är tydligen oense om vad som skett..
    En av dem lägger helt skulden på polisen,som drog vapen i onödan.En annan talar om ett mindre familjebråk,som slutade med att två av de inblandade greps(en med vapen)..och två andra hämtades in till polisstationen.Korrekt rapportering i alla avseenden och ingen av dem nämner att de två familjerna som bråkade var Jönsson o. Svensson från Vallagra.
    Orsaken förtiger man likaså,men det kluckas om att det var dagens jordgubbspriser i regionen, som var stidsäpplet !!
    Slutligen finns det också ett blad,som har fräckheten nämna att endast en av dem bar vapen,medan en annan vet att fyra var beväpnade !!Hur som haver,i slutändan var det tydligen helt polisens fel...

    SvaraRadera
  2. Fy satan vilka familjebråk OCH med vapen. här hemma slår vi endast i dörrar. Är vi omoderna? Eller är vi bara så typiskt svenska??

    Eva-Marie

    SvaraRadera
  3. Stampa med foten och smälla med dörrar, så uuuute och omodernt.

    SvaraRadera
  4. I går kväll låg vid 10-tiden på kvällen tjock rök över "mitt" Ghetto..Först när man luktar denna brandrök,tittar man naturligtvis ut för att se,så inte det är våningen under som står i lågor..Nu var det tack o.lov denna gång inte direkt vid min närhet,men nog kollar man extra noga än en gång,innan man går i bädd..
    Denna brand var av korrekta själ ,inte något att nämna i ortens PK-organ,vilket som vanligt måste tydas som,att det var "nyberikaran" som tänt på i deras utomstående totala mörker denna Midsommardag !!

    SvaraRadera
  5. Som vanligt släpptes dessa berikare fria,redan idag... Fortsatta förhör skall hållas !! Alltså en helt vanlig vardagshändelse i Landskrona..Mordförsök med bil,eller att vifta med vapen mitt i stan,innebär i denna högkriminella stad,inget att befatta sig med... för Åklagare och Polismyndighet.

    SvaraRadera