fredag 8 juni 2012

Shit. Dom skrämmer livet ur mig



med sina militanta krav, sitt ursinne, sina hatord mot oss svenskar och Sverige, och sitt unisona mässande: Allahu Akbar! på våra gator
.
Upphetsade syrier  stormade igår in på migrationsverket i Skellefteå med upphetsade krav på att få ta hit alla sina bröder (inga systrar?).
Video här norran!

Storma Kina och den sistaSovjetstaten, tycker jag. 
Eller FN.


9 kommentarer:

  1. Och Sverige gör som vanligt inte tillräckligt enligt dessa kravmaskiner.
    Snart har vi den syriska konflikten här på våra gator också, för vem vet egentligen vem som strider mot vem? Regimen? Islamister? Al-Qaida?

    SvaraRadera
  2. Vi har redan båda sidor här. Stefan K hos oss på Petterssons lyckades få fram detta på ett par videor någon gång mars april i år. Ska söka lite så kanske jag hittar något. Ja alla arabiska länder tror att det är i Sverige, pengar växer på träd eller i vart fall på socialen. Ingen av dem har något intresse av att försörja sig själva. Det var islamisterna i Syrien som startade upproren med hjälp av M.B. Al Qaida Saudiarabien hjälp med vapen, fordon och soldater, Jordanien pansarbataljoner jihadister från Libyens frihetsstyrkor.

    SvaraRadera
  3. Nu har jag hittat de två videor det gäller, men jag hade för mig att de var lite vassare. Kanske ser ni med andra ögon på det jag gnäller om, annars kanske jag blev trött att leta ca 3 månader bakåt på Stefan K. Men här har ni då länken, som täcker båda videorna.
    http://petterssons.bloggsida.se/diverse/muslimer-pa-film

    SvaraRadera
  4. "Sieg Heil" betraktas sedan länge som hets mot folkgrupp. Om våra lagstiftare hade tillstymmelse till stake skulle även "Allahu Akbar" stämplas som sådan.

    SvaraRadera
  5. Ja, mina vänner, det börjar bli hög tid nu att vi Svenskar säger hur vi vill att vårt land skall utvecklas.
    Det duger inte att de invaderande islamisterna går runt och skriker om allah hela tiden, där de kom ifrån är det tydligen väldigt vanligt, det ser man varje dag i nyhets-sändningarna.

    Kalleman

    Här i vårt land ser jag hellre att dessa bidragstagare håller käften och anpassar sig till vad som gäller i vårt land!

    SvaraRadera
  6. De här på bilden, och alla ensamkommande sk barn (unga män i sina bästa år) från företrädesvis Afghanistan, de är dem det "Svenska" Försvaret vill ha som legosoldater, det är därför som de importeras i parti och minut, så att de kan sättas in mot sådan som oss, om vi inte tänker tycker och framförallt gör som "Eliten" och Makten vill att vi skall tänka tycka och göra.

    SvaraRadera
  7. Håller med alla, och speciellt Argus, stämpla Allahu Akbar som fientligt.

    SvaraRadera
  8. Ska det vara så svårt att förstå? Detta är Wahhabister=Saudarabien, hur tror ni kontraktet för vapenleveranserna ser ut, vapen,teknologi o olja mot spridningen av dessa avgrundsdjur till Sverige i form av moskeer där dessa uppsamlas och imamerna ingjuter sin perverterade form av Islam.Syrianska muslimer i Sverige(icke wahhabister)ser ett framtidsscenario där dessa kommer att sättas in i ett Europa som vägrar att förslava sig under bankgangsters, så vill man redan nu rekrytera dessa till ett svenskt försvar borde alla varningslampor lysa.Att ta bort skygglapparna och inse vilka som understödjer dessa, Israel,Usa,Natoländer samt Sverige borde räcka som förklaring till varför våra korrupta politiker låter dem hållas och växa till sig i styrka.Vad inbillar ni er att NWO står för egentligen?

    SvaraRadera
  9. Vi fattar. Det som skrämmer är att vi är så få.

    SvaraRadera