tisdag 19 juni 2012

Om de bara, bara hade en fritidsgård...




En vecka med omfattande skadegörelse på Drottninghög i Helsinborg har resulterat i mängder krossade rutor, eldningar och misshandel, och en diskussion om hur man ska komma till rätta med  de missanpassade barnen till Reinfeldts utanförskap som per automatik hamnar i Reinfeldts utanförskap.

Mer vuxenkontakt  och föräldraansvar skriker många oroliga nu efter.
Givetvis; money talks, kläm åt föräldrarna för att tvångsengagera dem i sina barn, och i samhället utanför ghettots kök och bönematta.

Dzemal Bectic och Edin Mehmedovic, båda 16 år tycker att det finns för lite att göra, och skulle gärna se mer aktiviteter på den gamla fritidsgården.

Jag säger: Ge för Guds skull de hatiska föräldralösa våldsvandalerna en fritidsgård i Drottninghög på stuberten!! Så vi får söndagsskolestämning och snälla gossar som hjälper gamla tanter över gatorna och lär sig älska och vara tacksamma mot sitt nya land, 


HD




3 kommentarer:

  1. Om jag inte är fel underrättad finns det en sådan lokal,såvida den inte renoveras f.n,efter senaste branden..Nu är det inte enbart denna lokal som utsättes för dessa arabiska pyromandåd.Skolan antändes senast två gånger under gårdagen !! Barndagiset,frisérsalongen,och andra lokaler har också "tuttats på"..För några månader sen lät man helikopterövervaka hela norra kommundelen..dag o.natt.Kvarterspolis finns liksom i Rosengården,men inget hjälper när dagligen ny "ungdomar importeras"...Men så skall det tydligen fungera,hos framtida "nya moderater",som styr tillsammans med S,Cp,Fp och de Gröna...

    SvaraRadera
  2. Hej Carina. Min kommentar kanske inte direkt anknyter till vad du skriver i detta inlägg men har beröring till mycket av vad du har skrivit i dina tidigare inlägg. Nedan en länk till en artikel i GP med en intressant kommentar som jag citerar.

    http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.978950-islamistisk-radikalism-en-klart-narvarande-fara?articleRenderMode=article_full_discussion

    En av kommentarerna till artikeln:

    "Skrivet 18 jun 2012 09:53 P Pot i GP P Pot skrev:

    Naturligtvis så vet både ledande 7-klöverpolitiker och medias ledare att vår invandringspolitik är vansinne och leder till Sveriges undergång. Men varför gör då dessa detta mot sitt land, svaret kan inte vara något annat än en gigantisk muta. Oavsett om vi nu tyckeratt denna muta är gigantisk så torde det ändå vara rena realisationen för att få ta över ett helt glesbefolkat land med alla dessa naturtillgångar, Detta passar som handsken för de överbefolkade muslimska staterna med gott om pengar. Säkerligen så räcker det med att muta 50-100 ledande personer. Medlöparna får man gratis för de är för korkade för att begripa vad som pågår."

    (Mina kommentarer): Jag tror att kommentatorn har rätt. Islamska monetära fonder används för att muta till sig kontrollen över Sverige. Islams Sharia kommer på sikt att införas i Sverige med våra myndigheters godkännande. Man kommer med svenska myndigheters och politikers goda minne låta kaoset som nu är i Sverige utvecklas än värre tills det når såna proportioner att svenskarna går med på Islamisk överhöghet och sharialagar. Detta genom att våra politiker kommer att säga att det är det enda sättet att få slut på kaoset då Sharias dödstraff medelst halshuggning och lemlästning, (hugga av händer och fötter), är så avskräckande att laglöshet och kaos i Sverige kommer att snabbt försvinna och ordning kommer att upprättas så snart Sharia införts.

    Svensken kommer att acceptera Islam med burka och 5 böner om dagen med glädje, bara för att slippa utsättas för våld, mord kriminalitet. Svensken är rädd och feg. Det vet både våra makthavare och Islamistiska företrädare i vårt land.

    En sak som anknyter till "överlämnandet", och som dök upp i massmedia för en tid sen är att våra politiker är mer än villiga att lämna över makten över svenska företag,(däribland svenska lantbruk) till invandrare och om det kan man läsa i denna länk:

    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5145134

    Skrämmande. Och värst är att etniska svenskar och ungdomar inte tillåts att delta i projektet. Övertagandet skall vara gratis och stöttas med svenska skattemedel.

    Jag ser en förfärande utveckling av detta projekt. Somalier övertar lantbruken i glesbygderna och på lantbruken flyttar de somaliska/islamska familjeklanerna in. De kvarvarande svenskarna får fly in i skogarna för att om möjligt rädda sina liv.

    Som lök på laxen, se denna förfärliga skrivelse och läs vad framträdande svenska maktmänniskor har för planer för den svenska landsbygden.

    http://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=norrland%20invandrare%20l%C3%A4r%20sig%20jordbruk&source=web&cd=3&sqi=2&ved=0CGUQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.landsbygdsnatverket.se%2Fdownload%2F18.5075e861320679518380004246%2FIntegrationsbroschyr%2B(3).pdf&ei=3sLgT6GYL8mo4gScyYDdDQ&usg=AFQjCNGzrE2pqq6kX_FtSyqqx3NIjvJYCg&cad=rja

    Den jord VI ärvde...

    (Om du kan och vill, sprid detta till så många du känner som kan ha motkrafter till detta landsförräderi).

    SvaraRadera
  3. Tack och RYS.
    Ska gärna sprida vidare.

    SvaraRadera