tisdag 26 juni 2012

Nu jäklars ligger Jan-Ingmar Lundström i Kalmar pyrt till.


I Kalmar har Invandrarservice lekt goda fen med skattebetalarnas pengar, under tre år har de betalt ut 35 miljoner kronor för mycket.
Pengarna har gått till fortkörningsböter, utlandsresor och träningskort. De felaktiga utbetalningarna misstänks ha legat på en miljon i månaden.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Revisorernas granskning av 25 personakter, av 300, har orsakat massiv kritik, men nån fullständig rapport kommer inte att göras.
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

När Invandrarservice i år fråntogs rätten att lämna ut bistånd och skattebetalarnas generösa gottebord stängdes mitt framför invandrarnas näsor, blev många så rasande att Socialförvaltningen måste skyddas av vakter.

Allt detta berättar Jan-Ingvar Lundström i Östran idag.
Så.
Efter svensk 2012 års sens o-moral kommer Lundström nu att uteslutas ur M, med omedelbar verkan.

Fria Tider


4 kommentarer:

  1. Förr eller senare finns alltid någon som råkar lyfta på mattan !!
    Hoppas att fler kommuner nu börjar titta vad som ligger gömt,i deras skrymslen..
    Kosta vad det kosta vill,även om en eller annan "förtroendevald" råkar avslöjas..

    SvaraRadera
  2. Hoppas Thoralf Alfsson (SD) fortsätter sätta blåslampan i arslet på övriga politiker och tjänstemän som blundar och mörkar angående denna hejdlösa penningförskingring. Hans arbete i riksdagen och på hemmaplan är imponerande(kryssar honom lätt igen i valet 2014)!

    /HellBoy

    SvaraRadera
  3. ajjjj, det gör så ooooont när svenskars hårt ihopslitna slantar spenderas så galant på människor som bara förstår taga. Inte giva. Varje öre svider.
    Toralf Alfsson, måste läsa på!

    SvaraRadera
  4. Svenska politiker är mer inne på intäkter än utgifter. Annars är det inte de stora inkomsterna man blir rik på utan de små utgifterna. Jag fick en inre syn där politikerna i Kalmar får använda trappstege för att överhuvudtaget komma upp på mattan.

    SvaraRadera